It’s a wonderful workflow


It's a wonderful workflow

Elk bedrijf heeft een CEO. En vooral in de huidige situatie hebben de meeste CEO’s te maken met uitdagingen. Bedrijfscontinuïteit, productiviteit van werknemers, klantenservice en ga zo maar door. Als ze het niet al wisten, heeft COVID ervoor gezorgd dat CEO’s zich nu realiseren dat verouderde, offline processen hen vertragen, werknemers en klanten frustreren en te veel kosten. Nu voor de halve wereld de winter nadert, kunnen we wel stellen dat CEO’s het gevoel hebben dat ze in de kou staan.

Gelukkig kan ServiceNow de boel ontdooien en zelfs de ijzigste procesproblemen van CEO’s als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Alle CEO’s kunnen op het Now Platform® hun wereld van werk veranderen en alle nieuwe mogelijkheden benutten — één workflow per keer.

Vraag het maar aan de Kerstman. In onze nieuwe “Chief Holiday Officer”-campagne moet de CEO van North Pole, Inc. in minder dan 24 uur vreugde verspreiden onder miljoenen kinderen over de hele wereld. Dat is niet niks.

Hoe verhoogt de Kerstman de efficiëntie van zijn elfen, krijgt hij automatisch wijzigingen van verlanglijstjes door en voorkomt hij dat zijn helpers oververhit raken van te veel verschillende en verouderde systemen? Hij maakt gebruik van de magie van workflows om elke uitdaging – groot of klein – zoals alle feestdagen aan te kunnen.

De Kerstman en zijn team begrijpen dat workflows — digitale processen die werk door een bedrijf leiden — mogelijk grotere en bredere veranderingen teweeg kunnen brengen, de productiviteit van hardwerkende elfenmedewerkers kunnen verhogen en kinderen over de hele wereld kunnen verblijden.

De Kerstman is misschien een fictieve CEO, maar voor gewone CEO’s die nieuwe en oudere zakelijke uitdagingen tegenkomen, is ons campagneconcept nog steeds hetzelfde: “Waar uw bedrijf ook mee te maken krijgt, stop het in een workflow” met digitale workflows op het Now Platform .

Het Now Platform is één cloudplatform met één architectuur en één datamodel en is daarmee het platform der platforms voor digitale transformatie. Het laat silo’s van afdelingen verdwijnen, kan eenvoudig worden geïntegreerd met andere systemen en helpt CEO’s om in de wereld van het werk mogelijkheden te benutten die ze nog nooit hebben gehad. In dit geval komt al het goede in een pakketje, om eenvoud te introduceren in de complexe werkelijkheid van een bedrijf en om te transformeren hoe werk in een hele onderneming gedaan wordt.

Klinkt dit als iets voor het verlanglijstje van 2025? Het is de realiteit van vandaag. Workflows kunnen dat echt allemaal bereiken. Daarom nodigt onze campagne CEO’s — zelfs CEO’s zonder een rood fluwelen pak en een slee met bellen — uit om te profiteren van een ultiem geschenk: ”Waar uw bedrijf ook mee te maken krijgt, laten we het in een workflow stoppen.”

Bekijk hoe de Kerstman workflowmagie heeft gecreëerd . Neem contact met ons op als u wilt weten hoe ServiceNow nieuwe mogelijkheden voor uw onderneming kan bieden (rendieren niet inbegrepen).


Kom meer te weten over ServiceNow

Thema's

 • Knowledge 2021
  Knowledge
  Knowledge 2021: Belangrijkste lessen
  Knowledge 2021 bestond uit twee geweldige weken vol keynotes, panels en gesprekken met experts en thought leaders van over de hele wereld. Ontdek de belangrijkste lessen.
 • ServiceNow neemt de next-generation observability-expert Lightstep over
  Now Platform
  ServiceNow neemt de next-generation observability-expert Lightstep over
  Ik ben verheugd te kunnen aankondigen dat ServiceNow een overeenkomst heeft ondertekend om de next-generation observability-expert Lightstep over te nemen.
 • hoe servicenow de wereld laat werken met workflows
  Knowledge
  Samenvatting openingskeynote: Hoe ServiceNow de wereld laat werken met workflows
  Ontdek hoe ServiceNow-workflows bedrijven tijdens de pandemie hebben geholpen, inclusief de University of Michigan, City of Los Angeles, NBA en WNBA en meer.

Trends & onderzoek

 • Onderzoek
  Bouwen aan een echt ‘flexibele onderneming’ – nu is het moment
 • Flexibiliteit van de organisatie: wanneer een kans een noodzaak wordt
  Onderzoek
  Flexibiliteit van de organisatie: wanneer een kans een noodzaak wordt
 • Wat maakt een bedrijf flexibel? De belangrijkste stappen om een flexibele transformatie uit te voeren
  Onderzoek
  Wat maakt een bedrijf flexibel? De belangrijkste stappen om een flexibele transformatie uit te voeren

Jaar