Maak kennis met de Now Support mobile app


Maak kennis met de Now Support mobile app

De COVID-19-pandemie heeft mij en vele anderen herinnerd aan het belang van klantenservice. Tegenwoordig is Customer Service Management een 24/7 taak.

De Now Support-portal van ServiceNow stelt onze klanten en partners al in staat om hun instances, upgrades en gebruikers vanaf één centrale locatie te beheren.

We hebben onlangs onze openbare Now Support-portal bijgewerkt door de juiste content eenvoudiger bereikbaar te maken en door het aanmelden eenvoudiger te maken met behulp van onze Virtual Agent -chatbot. Vandaag hebben we een volgende stap gezet door de mobiele app Now Support te introduceren. Klanten kunnen nu post-salesondersteuning krijgen via een speciale mobiele app. Voorheen konden klanten alleen ondersteuning krijgen via een webbrowser, vaak via een laptop/desktop. Deze nieuwe app laat werk beter werken voor onze klanten.

De Now Support mobiele beleving is gebouwd op het Now Platform ® en is een persoonlijke app waarmee ServiceNow-beheerders eenvoudig toegang hebben tot het merendeel van de resources die beschikbaar zijn via onze portal. Deze nieuwe mobiele beleving is ontworpen voor gebruik onderweg. Klanten kunnen problemen bijhouden, cases maken, nuttige inhoud bekijken, meldingen ontvangen en direct aan de slag gaan via onze automatiseringswinkel, waar en wanneer dan ook.

Mensen werken steeds vaker op andere plekken en tijden, thuis en buiten traditionele kantooromgevingen. Hierdoor hebben klanten meer flexibele ondersteuning nodig. Deze verschuiving heeft de implementatie van mobiele zakelijke toepassingen versneld. Volgens de meest recente enquête over mobiel gebruik levert 90% van de bedrijven al apps aan werknemers, waarbij meer dan een kwart van de werknemers de apps gebruikt voor support-verzoeken of om vragen te stellen.

Los problemen onderweg op

Onze gebruikers hebben vaak veel verantwoordelijkheden, uiteenlopend van ServiceNow-beheertaken tot ontwikkeling, bedrijfsvoering en andere IT-taken. Hierdoor hebben klantbeheerders te maken met een groot aantal verzoeken en een grote hoeveelheid informatie. Dit kan van invloed zijn op hun vermogen om belangrijke details vast te leggen en fouten te voorkomen.

Met de mobiele app Now Support kunnen beheerders onderweg belangrijke informatie, zoals algemene verzoeken en kritieke cases, verwerken, beheren en bijhouden. Werkzaamheden kunnen nu altijd en overal worden voortgezet, buiten traditionele kantooromgevingen en weg van het bureau.


Klantenbeheerders en technische supportprofessionals die verantwoordelijk zijn voor het bewaken en onderhouden van de status van de ServiceNow-workflows van hun organisatie, worden vaak ingedeeld als ‘on call’, waarbij ze 24 uur per dag beschikbaar moeten zijn, soms een hele week aan een stuk. Dankzij de mobiele beleving met Now Support hoeven klanten zich niet meer bang en belast te voelen dat ze vastzitten aan een bureau. In plaats daarvan hebben ze vanuit hun handpalm toegang tot essentiële mogelijkheden, zoals:

 • Realtime meldingen
 • Kritieke cases indien noodzakelijk doorsturen
 • Veranderingsmanagement
 • Toegang tot de kennisbibliotheek van Now Support en
 • Een consistente en continue beleving via touchpoints en kanalen.

De mobiele app Now Support is slechts een van de manieren waarop we proberen werk beter te laten werken voor onze klanten. Deze week introduceren we ook een volledig vernieuwd Customer Success Center , dat nog meer manieren biedt om de kracht van het Now Platform te ontdekken en benutten. Het nieuwe, op persona gebaseerde Customer Success Center biedt klanten één plek om te leren, te delen en hun doelen te bereiken. Het biedt uitgebreide zoekmogelijkheden, uitgebreide kennisdocumenten en een speciale opslagplaats voor Customer Success-webinars.

Door onze eigen Customer Service Management-oplossing (CSM) te implementeren, hebben we hier bij ServiceNow stapsgewijs een verandering in de klantenservice gerealiseerd. Dankzij het Now Platform® kunnen we gebruikmaken van andere ServiceNow-toepassingen en -mogelijkheden waarmee we kunnen schalen naarmate we groeien. Now Platform-functies zoals de mobiele app Now Support en Virtual Agent een betere zelfservicebelevingen voor onze klanten. Ze verbeteren ook de beleving van de afhandeling van cases voor onze technische ondersteuningstechnici.

Onze klanten en medewerkers hebben positief gereageerd op de verbeterde zelfservicebeleving. Minder dan 10% van de problemen wordt telefonisch aan ons gemeld. Meer dan 83% van alle klantcases wordt online ingediend via de Now Support-portal.

Bij ServiceNow zijn we van mening dat we zelf onze beste use case zijn. Onze verbeterde Now Support-portfolio is een belangrijke stap in ons eigen digitale-transformatietreject. We blijven het gebruik van onze eigen producten intern uitbreiden, met als doel onze 9.2 CSAT-score voor klantenondersteuning te handhaven of te overtreffen.

Voor klanten van ServiceNow is hoogwaardige ondersteuning noodzakelijk. Daarom streven we ernaar onze gebruikers te voorzien van alternatieve manieren om toegang te krijgen tot de ondersteuning die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben.

De nieuwe mobiele app Now Support kan nu via iOS en Android worden gedownload door alle klanten.  © 2020 ServiceNow, Inc. Alle rechten voorbehouden. ServiceNow, het ServiceNow-logo, Now en alle overige ServiceNow-merken zijn handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van ServiceNow, Inc., in de Verenigde Staten en/of andere landen. De andere bedrijfsnamen, productnamen en logo’s kunnen handelsmerken zijn van de respectievelijke bedrijven waaraan zij gelieerd zijn.


Kom meer te weten over ServiceNow

Thema's

 • Vier manieren waarop bedrijven zich moeten aanpassen voor succes in 2022
  Cyberbeveiliging en risico
  Vier manieren waarop bedrijven zich moeten aanpassen voor succes in 2022
  Lees waarom bedrijven deze vier belangrijke stappen moeten nemen om succes in 2022 te garanderen.
 • Hybrid work wayfinding technology: man standing in office building looking at phone in his hand
  Werknemerservaring
  ServiceNow zet zich nog meer in voor hybride werken met nieuwe wayfinding-technologie
  Bedrijven die permanent overstappen op hybride werkomgevingen staan voor grote uitdagingen. Ontdek hoe de indoor mapping-technologie van ServiceNow kan helpen.
 • ServiceNow zet zich in voor nul netto-uitstoot van broeikasgassen in 2030
  Now Platform
  ServiceNow lanceert drie nieuwe innovaties om klanten te helpen efficiënter te werken
  We innoveren voortdurend om het werk voor iedereen beter te maken. Lees over drie nieuwe innovaties die klanten helpen efficiënter te werken

Trends & onderzoek

Jaar