Ons customer care-plan voor COVID-19


Ons customer care-plan voor COVID-19

Vandaag kondigde ServiceNow een customer care-plan aan om onze klanten uit de publieke en private sector te ondersteunen bij het managen van de COVID-19-pandemie.

Als onderdeel van deze inspanning kondigen wij vier nieuwe community-apps aan om onze klanten, waaronder overheidsinstanties en bedrijven, te helpen bij het beheren van complexe emergency response workflows. Deze apps zijn nu beschikbaar op servicenow.com/crisisresponse en klanten hebben gratis toegang tot 30 september 2020.

“In deze strijd om de COVID-19-curve uit te vlakken, zijn we samen slimmer dan ieder individu afzonderlijk”, aldus Bill McDermott, president en CEO van ServiceNow. “Deze ServiceNow-toepassingen maken hulp bij noodgevallen, zelfrapportage en blootstellingsbeheer mogelijk. Dit is precies wat organisaties nu moeten doen om mensen te helpen bij deze crisis.”

“We zijn er bijzonder trots op samen te werken met de Washington State Department of Health om een app voor emergency response te maken, die is ontwikkeld op het Now Platform en beschikbaar is voor alle overheidsinstanties die deze pandemie bestrijden. Het draait hier allemaal om het delen van best practices. Daarom doen we er alles aan om de Washington State-app overal te laten gebruiken”, vervolgt McDermott.

Ons customer care-plan voor COVID-19


Emergency response-app voor overheidsinstanties

De Washington State Department of Health, een klant van ServiceNow, heeft de emergency response -app in eerste instantie gebouwd op het Now Platform om hun eigen respons op COVID-19 te beheren. Het Department of Health maakt de app in samenwerking met ServiceNow gratis beschikbaar voor alle overheidsinstanties.

“De staat Washington is het epicentrum voor COVID-19 in de Verenigde Staten. De regelgevende instanties, noodhulpverleners en professionals op het gebied van volksgezondheid moesten daarom snel een incidentmanagementstructuur samenstellen om de respons op de uitbraak te leiden en de verspreiding en impact te beperken”, aldus Jennifer McNamara, Chief Information Officer, Washington State Department of Health.

“Door gebruik te maken van het Now Platform van ServiceNow konden we processen digitaliseren waarmee we snel essentiële functies van het Incident Management Team konden inzetten. Dit maakte het mogelijk om een handmatig, arbeidsintensief en foutgevoelig proces te automatiseren en bood tegelijkertijd realtime inzicht in het toewijzen van resources. Door de verbeterde aansprakelijkheid kunnen we zeker zijn van de maximale federale vergoeding voor incidentuitgaven. We bouwen voort op het succes van deze fase met automatisering van de andere Incident Management-functies, zoals demobilisatie van resources, planning, logistiek en financiën.”

“Gezien de complexiteit en het belang van saamhorigheid binnen deze crisis, zijn wij van mening dat het onze plicht is om onze aanpak en de toepassing die we snel konden ontwikkelen op het Now Platform te delen. Daarom hebben we met ServiceNow samengewerkt om onze toepassing gratis beschikbaar te stellen voor andere overheidsinstanties. Door deze processen te digitaliseren, ontstaat bij de respons op een noodsituatie geen noodsituatie met betrekking tot coördinatie”, besluit McNamara.

Ons customer care-plan voor COVID-19


Customer care-plan

ServiceNow heeft een customer care-plan opgezet om klanten te ondersteunen bij het onderhouden van bedrijfsactiviteiten tijdens de COVID-19-pandemie. Dit omvat een toezegging om vrijwel 100% uptime voor ServiceNow instances te handhaven en een Now Community-forum te openen waarin klanten en partners kunnen communiceren met andere klanten, evenals een portal voor appsuggesties, waar klanten en partners hun ideeën voor apps en functionaliteiten die verband houden met COVID-19 kunnen delen.

In aanvulling op de emergency response-app van Washington State heeft ServiceNow drie gratis community-apps ontwikkeld en geïntroduceerd om alle klanten te helpen. De aanvullende apps zijn:

Ons customer care-plan voor COVID-19

 

 • Emergency Outreach: Deze workflow maakt gebruik van het Now Platform om bedrijven tijdens een crisis in contact te brengen met werknemers om de impact te beoordelen. Werkgevers kunnen per e-mail contact opnemen om informatie en veiligheidsmaatregelen te verstrekken en een reactie vragen om te bevestigen of werknemers veilig zijn en waar ze zich bevinden. Werkgevers kunnen ook gebruikmaken van de ServiceNow® Now Mobile-app om pushmeldingen naar werknemers te verzenden via mobiel en een antwoord te ontvangen.

Ons customer care-plan voor COVID-19

 

 • Emergency Self-Report: Deze workflow helpt werknemers om hun werkgever op de hoogte te stellen dat ze in zelf-quarantaine zijn gegaan en wanneer ze verwachten weer aan het werk gaan, en biedt workflow-ondersteuning voor de werkgever.
Ons customer care-plan voor COVID-19

 

 • Emergency Exposure Management: Wanneer een bedrijf merkt dat bij een werknemer een diagnose van een ziekte is gesteld, helpt deze workflow de werkgever om andere mensen te identificeren die mogelijk zijn blootgesteld op basis van de vergadergeschiedenis en de werklocatie van de werknemer.

Meer informatie over het customer care-plan van ServiceNow, inclusief toegang tot de community-apps, vindt u op onze Crisis Response -pagina.

Customer support

Als wereldwijd bedrijf heeft ServiceNow kritische bedrijfsfuncties, waaronder technische ondersteuning en cloudactiviteiten, verspreid over regio’s in de hele wereld. Dit model draagt bij aan consistent hoogwaardige klantenservice en serviceniveaus voor klanten.

Het bedrijf zet zich in om een vrijwel 100% uptime van ServiceNow-instances te handhaven om ervoor te zorgen dat klanten over alle mogelijkheden beschikken om hun activiteiten voort te zetten. ServiceNow onderhoudt een Advanced High Availability Architecture met de mogelijkheid om de productietoepassing van een klant uit te voeren vanuit een paar datacenters die zich in verschillende geografische regio’s bevinden.

Het Business Continuity Plan van ServiceNow bevat de mogelijkheid voor onze cloudactiviteiten en technische supportteams om op een veilige en beveiligde manier op afstand te werken, zodat ze onze klanten kunnen blijven bedienen. Alle externe toegang vindt plaats via beveiligde verbindingen en multifactor-authenticatie.

Het Knowledge 2020 -klantevent van ServiceNow gaat digitaal

Om de gezondheid en veiligheid van klanten, partners en de uitgebreide community te beschermen, wordt Knowledge 2020 een digitale community-ervaring. Dit digitale event, dat begint op 5 mei, vervangt het fysieke event dat oorspronkelijk gepland stond voor 3 t/m 7 mei in Orlando, Florida.

De digitale Knowledge 2020 -ervaring toont alle manieren om productiviteit te verhogen via moderne digitale workflows, laat  de nieuwste klant- en platforminnovaties zien en zal de ServiceNow-community inspireren om geweldige ervaringen te blijven creëren en productiviteit te verhogen voor bedrijven.

Bescherming van onze medewerkers

ServiceNow heeft actie ondernomen om het welzijn en de veiligheid van meer dan 10.000 medewerkers, kantoorpersoneel en communities wereldwijd te garanderen. Deze inspanningen omvatten het volgende:

·      Het bedrijf heeft alle medewerkers wereldwijd gevraagd om vanaf 11 maart thuis te werken in een poging om sociale onthouding te stimuleren

·      Het bedrijf blijft alle fulltime en parttime werknemers, contractors en ondersteunend personeel tijdens deze thuiswerkperiode compenseren en

·      Het bedrijf vereist dat werknemers zakenreizen vermijden, tenzij deze als bedrijfskritisch worden beschouwd en binnen de landsgrenzen plaatsvinden.

Bijdragen door de community

In de wereldwijde community van ServiceNow erkennen we dat de zorgverleners die de frontlinie vormen tegen COVID-19 ondersteuning nodig hebben. Deze personen hebben hulpmiddelen nodig, zoals maskers, beschermingspakken, brillen en medische testapparatuur, evenals basisbehoeften zoals eten, onderdak, training en ondersteuning. ServiceNow doneert in totaal 100.000 dollar aan de International Medical Corps en de CDC Foundation om deze inspanningen te ondersteunen.

Kom meer te weten over ServiceNow

Thema's

 • Vier manieren waarop bedrijven zich moeten aanpassen voor succes in 2022
  Cyberbeveiliging en risico
  Vier manieren waarop bedrijven zich moeten aanpassen voor succes in 2022
  Lees waarom bedrijven deze vier belangrijke stappen moeten nemen om succes in 2022 te garanderen.
 • Hybrid work wayfinding technology: man standing in office building looking at phone in his hand
  Werknemerservaring
  ServiceNow zet zich nog meer in voor hybride werken met nieuwe wayfinding-technologie
  Bedrijven die permanent overstappen op hybride werkomgevingen staan voor grote uitdagingen. Ontdek hoe de indoor mapping-technologie van ServiceNow kan helpen.
 • ServiceNow zet zich in voor nul netto-uitstoot van broeikasgassen in 2030
  Now Platform
  ServiceNow lanceert drie nieuwe innovaties om klanten te helpen efficiënter te werken
  We innoveren voortdurend om het werk voor iedereen beter te maken. Lees over drie nieuwe innovaties die klanten helpen efficiënter te werken

Trends & onderzoek

Jaar