ServiceNow voegt nieuwe innovaties toe aan de Safe Workplace Suite


ServiceNow voegt nieuwe innovaties toe aan de Safe Workplace Suite

Bij ServiceNow is het onze missie om de wereld van werk beter te laten werken voor mensen. Deze missie is de drijvende kracht achter alles wat we doen. De veilige terugkeer naar de werkplek blijft een prioriteit voor bedrijven over de hele wereld. In slechts twee maanden sinds de eerste release van de ServiceNow ® Safe Workplace Suite hebben meer dan 500 organisaties onze Safe Workplace-apps gedownload. Tot deze organisaties behoren Uber, Coca Cola European Partners, State of North Carolina, BankUnited en AmeriGas.

Momenteel brengt ServiceNow diverse verbeteringen uit voor de Safe Workplace Suite, op basis van realtime feedback van onze klanten over de hele wereld, terwijl zij zich weer bezig houden met de planning en activering van de werkplek.

ServiceNow voegt nieuwe innovaties toe aan de Safe Workplace Suite


Updates voor onze Safe Workplace Suite omvatten:

 • Integratie met Juniper Mist ter verbetering van contactonderzoek via AI-gestuurde WiFi – en Bluetooth™ LE -netwerken: ServiceNowkondigt een nieuwe samenwerking met Juniper aan om een kant-en-klare integratie te bieden die gebruikmaakt van WiFi en Bluetooth™ LE, aangestuurd door Mist AI, om te bepalen welke werknemers in de buurt komen van bepaalde gebieden gedurende een bepaald tijdsbestek.  Dankzij de integratie kunnen werkplekbeheerders deze draadloze nabijheidsgegevens naadloos importeren in de ServiceNowContact Tracing-app om potentiële interactie van werknemers binnen werkplekgebieden te identificeren en beperken op basis van zones en tijdvensters.  De integratie wordt mogelijk gemaakt door Now Platform API’s, waarmee het mogelijk is om diverse oplossingen van derden te integreren om workflows verder te automatiseren.

 • Met het Workplace Manager Dashboard kunnen managers eenvoudig dagelijkse werkzaamheden volgen en passende actie ondernemen om de veiligheidsmaatregelen te verbeteren. Organisaties kunnen nu de activiteiten voor ruimtetoewijzing en werkplekonderhoud controleren die op hun campus plaatsvinden. Elke dag kunnen ze een lijst erbij nemen en details bekijken van beschikbare ruimten, ruimtereserveringen, werkplekaanvragen in behandeling, aankomsttijden voor verschillende locaties van de werkplek, aankomsten van werknemers en de onderhouds- en schoonmaakdiensten die op de werkplek worden uitgevoerd.

 • Automatische aanmaak van cases voor contactonderzoek versnelt het meldingsproces wanneer iemand mogelijk geïnfecteerd is.De ServiceNowContact Tracing-app helpt werkgevers bij het verminderen van de overdracht van infectieziekten, zoals COVID-19, op de werkplek en bij het identificeren van mogelijk blootgestelde werknemers en bezoekers op basis van werkplekgegevens. Nieuw in deze release is de automatische aanmaak van cases die wordt geactiveerd zodra een werknemer een mogelijke infectie meldt. Casewerkers worden onmiddellijk op de hoogte gesteld en beginnen te identificeren welke personen mogelijk getroffen zijn.

 • Een nieuwe functie voor het verkrijgen van bezoekersgegevens voor contactonderzoek maakt gebruik van bezoekersgegevens uit de ServiceNow Employee Health Screening-app om mogelijke interacties tussen bezoekers en betrokken werknemers te identificeren, zodat alle mogelijk betrokken werknemers of bezoekers worden vastgesteld.

 • Een nieuwe gratis app, Enterprise Employee Experience Pack, is beschikbaar voor klanten met ServiceNow HR Service Delivery. De app biedt vooraf geconfigureerde workflows en inhoud om stappen voor werknemers en teams te automatiseren in de gehele onderneming die een strategie voor terugkeer naar de werkplek implementeert. HRSD-klanten die Safe Workplace-apps gebruiken, krijgen toegang tot extra taken, zoals het reserveren van een ruimte en het voltooien van een gezondheidscontrole vanuit huis voordat een werknemer weer voor het eerst op kantoor is, met een geïntegreerde end-to-end workflow.

 

Sujai Halela, SVP en General Manager, AI Driven Enterprise bij Juniper Networks zei: “In de beginfase van de pandemie demonstreerde ServiceNow zijn leiderschap door eersteklas toepassingen te leveren voor eerstehulpverleners. Dit werd opgevolgd met krachtige workflows en apps om bedrijven te helpen door de uitdagende omgeving te navigeren. Juniper is zeer verheugd om samen te werken met de marktleider op het gebied van digitaleworkflowtechnologie om strategische oplossingen te bieden die contactonderzoek ondersteunen voor de AI-gestuurde onderneming. De afgelopen maanden hebben we aangetoond dat het netwerk essentieel is voor het behoud van de bedrijfscontinuïteit. We zijn van mening dat onze gecombineerde technologieën een belangrijke rol zullen spelen bij de veilige terugkeer naar de werkplek van onze klanten.”

Terwijl ServiceNow nieuwe Safe Workplace-apps en -updates blijft introduceren, is en blijft het ondersteunen van de gezondheid en veiligheid van werknemers onze eerste prioriteit. We houden de veranderende dynamiek van de COVID-19-pandemie nauwlettend in de gaten. Met regelmatige updates van onze Safe Workplace-suite blijven we kant-en-klare workflows leveren om onze klanten te helpen de gereedheid van de werkplek en het personeel aan te passen en te beheren. Aarzel niet om contact op te nemen met uw ServiceNow-vertegenwoordiger als uw organisatie vanwege de pandemie voor een unieke uitdaging komt te staan. Onze innovatiemotor heeft nog nooit zoveel vermogen gehad en we zijn erop gericht u tijdens deze moeilijke reis te ondersteunen met krachtige digitale workflows die geweldige belevingen bieden en de productiviteit verhogen.

Kom meer te weten over ServiceNow

Thema's

 • Vier manieren waarop bedrijven zich moeten aanpassen voor succes in 2022
  Cyberbeveiliging en risico
  Vier manieren waarop bedrijven zich moeten aanpassen voor succes in 2022
  Lees waarom bedrijven deze vier belangrijke stappen moeten nemen om succes in 2022 te garanderen.
 • Hybrid work wayfinding technology: man standing in office building looking at phone in his hand
  Werknemerservaring
  ServiceNow zet zich nog meer in voor hybride werken met nieuwe wayfinding-technologie
  Bedrijven die permanent overstappen op hybride werkomgevingen staan voor grote uitdagingen. Ontdek hoe de indoor mapping-technologie van ServiceNow kan helpen.
 • ServiceNow zet zich in voor nul netto-uitstoot van broeikasgassen in 2030
  Now Platform
  ServiceNow lanceert drie nieuwe innovaties om klanten te helpen efficiënter te werken
  We innoveren voortdurend om het werk voor iedereen beter te maken. Lees over drie nieuwe innovaties die klanten helpen efficiënter te werken

Trends & onderzoek

Jaar