ServiceNow koopt DotWalk aan om snelheid en flexibiliteit bij upgraden van toepassingen te verhogen


ServiceNow koopt DotWalk aan om snelheid en flexibiliteit bij upgraden van toepassingen te verhogen

In de nieuwe wereld van hybride werken wordt het steeds belangrijker dat het softwareaanbod zowel constante innovatie als consistent geweldige belevingen biedt. Als gevolg daarvan transformeren steeds meer bedrijven in softwarebedrijven, waardoor de behoefte ontstaat om snel en continu softwaretoepassingen en technologische systemen te upgraden. Gemakkelijker gezegd dan gedaan? Nu niet meer.

Om klanten te helpen bij het onderhoud van hun technologie, heeft ServiceNow DotWalk aangekocht om het upgraden en testen van ServiceNow-toepassingen te automatiseren. Klanten kunnen hierdoor tijd besparen bij het testen van toepassingswijzigingen, maar kunnen daarnaast ook tijd van ontwikkelaars vrijmaken zodat zij zich kunnen richten op bedrijfsactiviteiten met meer waarde.

ServiceNow + DotWalk


Toepassingslevering stroomlijnen met automatisering

Gartner® voorspelt dat “tegen 2025 70% van de organisaties continue levering van toepassingen zal aanvullen met continue infrastructuurautomatisering om bedrijfsflexibiliteit te verbeteren, wat een aanzienlijke toename is ten opzichte van minder dan 20% in 2021.”1 Tegelijkertijd zijn professionele ontwikkelaars schaars, wat leidt tot een hiaat in het talent dat nodig is om het hoge volume aan toepassingsupgrades en -tests aan te kunnen.

Samen zullen ServiceNow en DotWalk bedrijfsprocessen en workflows naadloos in kaart brengen op het Now Platform® om proactief de tests te identificeren die nodig zijn voor toepassingswijzigingen. De AI-gestuurde regressietest van DotWalk kan het optimale aantal tests en stappen voor specifieke instances bepalen en past hierbij een mate van detail en nauwkeurigheid toe die door mensen onmogelijk te evenaren is.

Snellere bedrijfswaarde

Daarnaast maakt de technologie van DotWalk gebruik van intelligente automatisering om foutbronnen, die zich kunnen voordoen in toepassingsupgradeprocessen bij het analyseren van logs op de achtergrond, te identificeren en te valideren. Dit verbetert uiteindelijk de algehele prestaties van toepassingen en stelt klanten in staat zo snel mogelijk in actie te komen om hun zakelijke doelstellingen te bereiken en de digitale transformatie te versnellen.

ServiceNow zet zich in om klanten te helpen flexibel en innovatief te blijven. DotWalk wordt native uitgevoerd op ons platform en bouwt voort op de bestaande basis en automatiseringsstrategie van ServiceNow. Dit zal de eigendomskosten bij ServiceNow verlagen, wat onze visie om het meest toonaangevende enterprise-softwarebedrijf van de 21ste eeuw te worden verder bevordert. Hierdoor kunnen klanten sneller werken en een hogere bedrijfswaarde bereiken.

ServiceNow heeft vorige week de aankoop van DotWalk afgerond.

Gebruik van toekomstgerichte uitspraken

Deze blog bevat "toekomstgerichte uitspraken" over de verwachtingen, overtuigingen, plannen, intenties en strategieën met betrekking tot de aankoop van DotWalk door ServiceNow. Dergelijke toekomstgerichte uitspraken omvatten uitspraken over toekomstige producteigenschappen en -aanbiedingen en verwachte voordelen voor ServiceNow. Toekomstgerichte uitspraken zijn onderhevig aan bekende en onbekende risico's en onzekerheden en zijn gebaseerd op mogelijk onnauwkeurige veronderstellingen die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de verwachte of geïmpliceerde toekomstgerichte uitspraken. Als dergelijke risico's of onzekerheden zich daadwerkelijk voordoen of als veronderstellingen onjuist blijken te zijn, kunnen onze resultaten wezenlijk verschillen van de resultaten die worden uitgedrukt of geïmpliceerd door de toekomstgerichte uitspraken die wij doen. Wij zijn niet verplicht en zijn niet van plan om deze toekomstgerichte uitspraken bij te werken. Factoren die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de resultaten in toekomstgerichte uitspraken omvatten, zonder beperking, het onvermogen om de technologie van DotWalk in ons platform te integreren; onverwachte uitgaven met betrekking tot de overgenomen technologie van DotWalk; mogelijk nadelige fiscale gevolgen; verstoring van onze activiteiten en onttrekking van de aandacht van het management en andere middelen; en potentiële onbekende aansprakelijkheden in verband met de activiteiten van DotWalk. Meer informatie over factoren die van invloed kunnen zijn op onze financiële en andere resultaten is opgenomen in de dossiers die wij van tijd tot tijd bij de Securities and Exchange Commission aanleveren.

1Gartner, Hype Cycle for I&O Automation, 2021, Brent Predovich en Chris Saunderson, 16 juli 2021.

Gartner beveelt geen enkele leverancier, product of service aan die wordt beschreven in de onderzoekspublicaties en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te kiezen met de hoogste beoordeling of andere aanduiding. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de Research & Advisory-organisatie van Gartner en moeten niet worden geïnterpreteerd als feit. Gartner wijst alle garanties, geuit of geïmpliceerd, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Gartner is een gedeponeerd handelsmerk en servicemerk van Gartner Inc. en/of zijn dochterondernemingen in de VS en internationaal, en wordt in dezen met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

© 2021 ServiceNow, Inc. Alle rechten voorbehouden. ServiceNow, het ServiceNow-logo, Now en alle overige ServiceNow-merken zijn handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van ServiceNow, Inc. in de Verenigde Staten en/of andere landen. De andere bedrijfsnamen, productnamen en logo's kunnen handelsmerken zijn van de respectievelijke bedrijven waaraan zij gelieerd zijn.

Thema's

 • Intellibot-overname om de automatiseringsmogelijkheden van ServiceNow te verbeteren met RPA
  AI en automatisering
  Intellibot-overname om de automatiseringsmogelijkheden van ServiceNow te verbeteren met RPA
  Moderne organisaties moeten snel kunnen handelen. Heen en weer schakelen tussen oudere en moderne systemen is frustrerend. Vaak zijn er onderbrekingen tussen oudere en moderne platforms, waardoor handmatig werk nodig is om de kloof te overbruggen. Veel van de ServiceNow-klanten met wie ik elke dag spreek, zeggen dat ze proberen automatisering te stimuleren met een mix van oudere en moderne toepassingen. Vanaf vandaag kan ik hen vertellen dat zij met de zojuist geïntroduceerde Intellibot-overname hun automatiseringsmogelijkheden kunnen uitbreiden naar meer systemen. Werk vereenvoudigen Intellibot breidt de belangrijkste workflowmogelijkheden van ServiceNow uit door klanten te helpen repetitieve taken te automatiseren om intelligente, end-to-end automatisering tot stand te brengen. ServiceNow is van plan om de mogelijkheden van Intellibot in het Now Platform® te integreren, zodat klanten eenvoudiger kunnen integreren met zowel moderne als oudere systemen.
 • Knowledge 2021: Wat we kunnen leren van marktleiders in de Benelux en Scandinavië
  Events
  Knowledge 2021: Wat we kunnen leren van marktleiders in de Benelux en Scandinavië
  Het aftellen is begonnen: nog twee weken te gaan tot ons Knowledge 2021-evenement. Hoewel het dit jaar opnieuw een digitale ervaring wordt, is er meer dan genoeg aanbod om jouw agenda mee te vullen! We hebben zes dagen aan sessies verspreid over twee weken. Al die sessies zijn bedoeld om zakelijke leiders de kans te geven contacten te leggen, best practices te delen en samen te werken aan toekomstige uitdagingen. Binnen het brede aanbod aan keynotes, expert-sessies en andere activiteiten, is er voor ieder wat wils. Wat is er allemaal te doen? Natuurlijk is en blijft de pandemie dit jaar ons belangrijkste aandachtspunt - en terecht. Het heeft enorm veel gevraagd van de veerkracht en het innovatievermogen van bedrijven om de moeilijkheden van de afgelopen achttien maanden te boven te komen. Gelukkig zijn Scandinavië en de Benelux de thuisbasis van enkele van de meest innovatieve en toekomstgerichte bedrijven.
 • Now at Work 2021: Een betere wereld creëren met workflows
  Events
  Now at Work 2021: Een betere wereld creëren met workflows
  Lees meer over de recente keynote sprekers en klantensessies op Now at Work 2021, en hoe u on demand kunt kijken.

Trends & onderzoek

 • Flexibiliteit van de organisatie: wanneer een kans een noodzaak wordt
  Cyberbeveiliging en risico
  Flexibiliteit van de organisatie: wanneer een kans een noodzaak wordt
 • Cyberbeveiliging en risico
  Bouwen aan een echt ‘flexibele onderneming’ – nu is het moment
 • Wat maakt een bedrijf flexibel? De belangrijkste stappen om een flexibele transformatie uit te voeren
  Cyberbeveiliging en risico
  Wat maakt een bedrijf flexibel? De belangrijkste stappen om een flexibele transformatie uit te voeren

Jaar