ServiceNow lanceert drie nieuwe innovaties om klanten te helpen efficiënter te werken


 ServiceNow zet zich in voor nul netto-uitstoot van broeikasgassen in 2030

Bij ServiceNow werken we voortdurend aan innovaties om klanten en partners te helpen beter te werken.  Ik ben verheugd om de lancering aan te kondigen van drie nieuwe Now Platform® -oplossingen om bedrijven te helpen met hun digitale transformatie.

Deze oplossingen bevatten nieuwe functies ten behoeve van de productiviteit, low-code governance en innovatie voor het nieuwe werkleven.


Slimmere belevingen

Over het algemeen, wanneer zich een IT-probleem voordoet, overstelpen eindgebruikers de helpdesk met tickets en nemen servicemedewerkers contact op met collega's van de technische dienst om de oorzaak van het probleem vast te stellen.

Met de nieuwe Service Operations Workspace wordt dit proces gestroomlijnd door één plek voor coöperatief werkbeheer te bieden. IT-services en IT-activiteitenteams krijgen gemeenschappelijk zicht op problemen, klanten, servicemedewerkers en activiteiten. Door samen te werken kunnen teams problemen snel oplossen. Klanten profiteren van:

 • minder uitvaltijd
 • verbeterde beleving
 • meer efficiëntie

Schaalbare innovatie

"In 2024 wordt 80% van de technologieproducten en -services gebouwd door mensen die geen professional op technologiegebied zijn", aldus Gartner®. Burgerontwikkelaars gaan bijdragen aan het aanpassen en uitbreiden van direct inzetbare oplossingen en nieuwe low-code apps creëren. Maar organisaties hebben structuur en governance nodig om te helpen silovorming, risico's en complianceproblemen te voorkomen.

App Engine Management Center maakt end-to-end governance mogelijk. Door platformbeheerders te helpen normen toe te passen en vangrails voor ontwikkeling aan te leggen, voorziet de kant-en-klare oplossing in gecentraliseerd beheer van alle aspecten van low-code app-ontwikkeling, van applicatie-intake en samenwerkings- en implementatietaken tot pipelinebewaking.

Door gelijktijdige ondersteuning van zowel zakelijke flexibiliteit als IT-standaardisatie kan App Engine Management Center helpen de innovatiesnelheid te verhogen en tegelijkertijd complete zichtbaarheid bieden en kosten, risico's en inefficiënties beperken.

Daarnaast vereenvoudigt een nieuw kenniscentrum voor burgerontwikkelaars het doorzoeken van content. Dit kan klanten helpen snel de informatie te vinden die ze nodig hebben om met App Engine een succesvol burgerontwikkelingsprogramma te bouwen.

Gestroomlijnde overheidsdiensten

Burgers zijn voor allerlei zaken afhankelijk van overheidsdiensten, van het herstellen van gaten in het wegdek tot beroepsrevalidatie. Doorgaans vinden burgers het melden van problemen en het aanvragen van uitkeringen en vergunningen een moeizaam proces vanwege bijvoorbeeld alle in te vullen formulieren, handmatige processen en suboptimale websites.

Overheden hebben geautomatiseerde, transparante en geoptimaliseerde processen nodig. Public Sector Digital Services kan overheidsinstanties helpen een betere beleving aan te bieden en problemen snel op te lossen. De direct inzetbare datamodellen en workflows stellen overheden in staat om sneller innovaties door te voeren, zodat burgers snel en gemakkelijk diensten kunnen aanvragen en problemen kunnen melden – met beter zicht op het proces.

App Engine Management Center en Public Sector Digital Services zijn beide via de ServiceNow Store beschikbaar voor bestaande klanten van ServiceNow. Service Operations Workspace is naar verwachting vanaf juni 2022 algemeen beschikbaar.

Ga naar de ServiceNow Store.

Thema's

 • Hybrid work wayfinding technology: man standing in office building looking at phone in his hand
  Werknemerservaring
  ServiceNow zet zich nog meer in voor hybride werken met nieuwe wayfinding-technologie
  Bedrijven die permanent overstappen op hybride werkomgevingen staan voor grote uitdagingen. Ontdek hoe de indoor mapping-technologie van ServiceNow kan helpen.
 • ServiceNow zet zich in voor nul netto-uitstoot van broeikasgassen in 2030
  Now Platform
  Welkom bij de San Diego-release van het Now Platform!
  Ontdek meer over de San Diego-release van het Now Platform, met geavanceerde mogelijkheden voor hyperautomation en een strak en intuïtief ontwerp.
 • ServiceNow zet zich in voor nul netto-uitstoot van broeikasgassen in 2030
  Cyberbeveiliging en risico
  ServiceNow zet zich in voor nul netto-uitstoot van broeikasgassen in 2030
  ServiceNow zet zich in om tegen 2030—twintig jaar eerder dan verwacht—nul netto-uitstoot van broeikasgassen te behalen voor de gehele waardeketen.

Trends & onderzoek

 • Coronavirus – Spieren leren gebruiken waarvan we niet wisten dat we ze hadden
  Crisismanagement
  Coronavirus – Spieren leren gebruiken waarvan we niet wisten dat we ze hadden
 • Flexibiliteit van de organisatie: wanneer een kans een noodzaak wordt
  Cyberbeveiliging en risico
  Flexibiliteit van de organisatie: wanneer een kans een noodzaak wordt
 • Cyberbeveiliging en risico
  Bouwen aan een echt ‘flexibele onderneming’ – nu is het moment

Jaar