ServiceNow Introduceert Een Nieuwe Cloudgebaseerde Digitale Oplossing Voor de EU


ServiceNow introduceert het Protected Platform voor de Europese Unie (SPP EU)

ServiceNow introduceert verbeterde bescherming voor het bijhouden van gegevens in de Europese Unie (EU) – het ServiceNow Protected Platform voor de Europese Unie (SPP EU)

ServiceNow kondigt met trots aan dat de SPP EU nu beschikbaar is voor alle klanten die willen deelnemen.

Veel bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen hebben steeds meer behoefte aan hulp bij het navigeren door een complex en steeds veranderend regelgevingslandschap voor gegevensbescherming, met name wat betreft de vereisten voor het overdragen van persoonsgegevens vanuit de EU. 

Een van de manieren om met deze vereisten om te gaan, is het beperken van de hoeveelheid gegevensoverdracht vanuit de EU. De SPP EU helpt ServiceNow-klanten door de gegevensoverdracht vanuit de EU verder te beperken wanneer ze ServiceNow-producten gebruiken, waaronder ook klantondersteuning, op enkele noodzakelijke maar minimale uitzonderingen na die een kritieke functie hebben of onder de eigen verantwoordelijkheid van de klant vallen.

Om deze gegevensoverdracht te verminderen heeft ServiceNow het aantal werknemers in belangrijke functies in de EU aanzienlijk uitgebreid, zodat klanten het beste van ServiceNow krijgen met de toegevoegde waarde van de SPP EU-bescherming. 

ServiceNow houdt voortdurend alle veranderingen in het regelgevingslandschap voor gegevensbescherming in de gaten en zal als reactie hierop haar services blijven ontwikkelen en verbeteren, en erin investeren om nieuwe ontwikkelingen aan te pakken. De SPP EU is slechts het meest recente voorbeeld van de toewijding van ServiceNow aan haar klanten bij het beschermen van hun gegevens en het helpen bij de naleving van regelgeving.

ServiceNow heeft onlangs ook de EU Cloud Code of Conduct Certification behaald, een van de eerste gedragscodes binnen de branche voor het naleven van de Algemene Verordening Persoonsgegevens, die specifiek voor cloudproviders geldt en is goedgekeurd door Europese gegevensbeschermingsautoriteiten. Deze aanvullende certificering toont verder aan dat ServiceNow zich inzet voor de privacy en beveiliging van de gegevens van haar klanten, en toont de voortdurende focus van het bedrijf op gegevensbescherming in Europa.

Thema's

 • Hybrid work wayfinding technology: man standing in office building looking at phone in his hand
  Werknemerservaring
  ServiceNow zet zich nog meer in voor hybride werken met nieuwe wayfinding-technologie
  Bedrijven die permanent overstappen op hybride werkomgevingen staan voor grote uitdagingen. Ontdek hoe de indoor mapping-technologie van ServiceNow kan helpen.
 • ServiceNow zet zich in voor nul netto-uitstoot van broeikasgassen in 2030
  Now Platform
  Welkom bij de San Diego-release van het Now Platform!
  Ontdek meer over de San Diego-release van het Now Platform, met geavanceerde mogelijkheden voor hyperautomation en een strak en intuïtief ontwerp.
 • ServiceNow zet zich in voor nul netto-uitstoot van broeikasgassen in 2030
  Cyberbeveiliging en risico
  ServiceNow zet zich in voor nul netto-uitstoot van broeikasgassen in 2030
  ServiceNow zet zich in om tegen 2030—twintig jaar eerder dan verwacht—nul netto-uitstoot van broeikasgassen te behalen voor de gehele waardeketen.

Trends & onderzoek

 • Coronavirus – Spieren leren gebruiken waarvan we niet wisten dat we ze hadden
  Crisismanagement
  Coronavirus – Spieren leren gebruiken waarvan we niet wisten dat we ze hadden
 • Flexibiliteit van de organisatie: wanneer een kans een noodzaak wordt
  Cyberbeveiliging en risico
  Flexibiliteit van de organisatie: wanneer een kans een noodzaak wordt
 • Cyberbeveiliging en risico
  Bouwen aan een echt ‘flexibele onderneming’ – nu is het moment

Jaar