Werknemersbeleving verhoogt bedrijfswaarde

Chief Talent Officers en Chief Human Resources Officers versnellen de digitale transformatie van de werknemersbeleving. Door een meer gepersonaliseerde, voorspelbare en naadloze organisatie te creëren, positioneren ze hun bedrijven om de jacht op talent te winnen, en verhogen ze de productiviteit en bedrijfsprestaties.

500

ondervraagde CHRO's

12

vertegenwoordigende landen

20

Branches

Standpunten

HET ONDERZOEK

ServiceNow heeft CHRO's ondervraagd om te bepalen hoe de werknemersbeleving en strategieën voor het winnen van de jacht op talent er voor staan.

WERELDWIJD ONDERZOEK

The Global CHRO Point of View

De meeste CHRO’s zeggen dat HR een factor is voor digitale transformatie, maar veel organisaties hebben moeite met de implementatie van technologieën die de werknemersbeleving verbetert. Hoe versnellen ze het proces?

REGIONAAL ONDERZOEK

The CHRO Point of View - Europe

HR‑organisaties in Europa voeren maar mondjesmaat cruciale technologieën in die tijd vrij kunnen maken voor werknemers, zodat zij zich op hun hoofdtaken kunnen richten.

REGIONAAL ONDERZOEK

The CHRO Point of View - Asia Pacific

APAC HR‑leidinggevenden zijn toonaangevend op het gebied van planning en training om de werknemersbetrokkenheid te vergroten.

IN HET KORT

Executive Summary

Een samenvatting van een onderzoek in 12 landen en 20 branches, waarin wordt gekeken naar het traject van de hedendaagse CHRO en hun rol in de digitale transformatie van moderne bedrijven.

Waarderealisatie

BELANGRIJKE BEVINDINGEN

Technologie zorgt voor een betere werknemersbeleving

CHRO's zijn het erover eens dat de toepassing van technologie om de bedrijfswaarde te verhogen iets kan zijn waarmee ze zich van de concurrentie kunnen onderscheiden.

Geef de werknemersbeleving opnieuw vorm

Consumentachtig
Naadloos
animated chart 1

verwacht binnen 3 jaar een consumentachtige werknemersbeleving te creëren

%
animated chart 2

wil een platform dat samenwerking verbetert en productiviteit verhoogt

%

Meer inzichten

WORKFLOW

We houden rekening met de groeiende relatie tussen mensen en gebruikte technologie

// Commenting on 02/23/2020 (Author -- Pranaya) // To fix the slow page load on prod //Check with Zan and Alex later to see if we can add through Launch // Commenting on 02/23/2020 (Author -- Pranaya) // To fix the slow page load on prod //Check with Zan and Alex later to see if we can add through Launch

Hartelijk dank

Bedankt voor uw verzoek. Een ServiceNow vertegenwoordiger zal binnen 48 uur contact met u opnemen.

form close button

Neem contact met ons op

Ik ontvang graag informatie over aankomende evenementen, producten en diensten van ServiceNow. Ik begrijp dat ik mij op ieder gewenst moment kan uitschrijven.

  • "Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik akkoord ga met de Privacyverklaring .