Created with Sketch.

Recovery Email

Your account give you access to even more premium content, don't lose access to it. Provide a recovery email below.
  • Secondary E-mail
ServiceNow is creating change with our commitment to equity of opportunity.

Diversiteit, inclusie en belonging

We creëren energie, optimisme en ruimte voor iedereen om zich thuis te voelen.

Dingen anders doen

Close Event Overlay.
April 2020
Bij ServiceNow streven we ernaar om het werkleven beter te laten werken voor mensen.
We leven in een moeilijke tijd. De coronaviruspandemie heeft de manier waarop we leven en werken verstoord. Vreemdelingenhaat en racisme ten opzichte van mensen van Aziatische afkomst heeft in deze periode helaas een enorme vlucht genomen. Maar wanneer we tijdens uitdagende en moeilijke tijden trouw blijven aan waar we voor staan, maakt dit ons allemaal sterker.
Al langer dan een maand houden onze meer dan 10.000 werknemers ons bedrijf draaiende en ondersteunen ze onze klanten vanuit thuis via videoconferenties, telefoongesprekken en chats terwijl ze daarnaast zorgen voor hun gezin, familie, huisdieren en buren.
Gedurende deze periode heeft technologie mensen ondersteund. Het heeft ons een inkijkje gegeven in het leven van mensen. Katten op toetsenborden. Kinderen die plaatsnemen in virtuele klaslokalen. Partners die een massage geven om de pijn in de schouders van een hele dag zitten te verlichten.
Tijdens een crisis die ons had kunnen verdelen, zijn we dichter bij elkaar gekomen. En we zijn ervan overtuigd dat onze toewijding aan diversiteit, inclusie en belonging dit mogelijk heeft gemaakt.
We moedigen medewerkers aan om zichzelf te zijn en de verhalen te delen die hen maken tot wie ze zijn. Omdat we de afgelopen maanden hebben geleerd dat het leven gewoon doorgaat. Zelfs als het toiletpapier op is. We hebben ontdekt dat mensen opgelucht en zelfs gerustgesteld zijn, wanneer ze zien dat er meer in het leven is dan werk.
In ons derde diversiteitsrapport beschrijven we wat we anders gaan doen om een cultuur van belonging te creëren en om ieders mening met het respect en het medeleven te behandelen dat het verdient:
    Gelijkheid van kansen - We bouwen een eerlijk systeem waarmee iedereen binnen ons bedrijf dezelfde kansen krijgt en op dezelfde wijze wordt behandeld. In de VS hebben we al salarisgelijkheid voor vrouwen en mannen bereikt en we zijn hard op weg om dit te bereiken voor al onze medewerkers wereldwijd.

    Vrouwen in leidinggevende functies - De afgelopen drie jaar is het aantal vrouwen in hogere functies met dubbele cijfers gegroeid. Het aantal vrouwen in hogere functies vormt een vrijwel eerlijke vertegenwoordiging van het aantal vrouwelijke medewerkers in ons bedrijf en er komen steeds meer vrouwelijke medewerkers bij.

    Continu leren - We leiden door te leren. Van onze individuele momentjes tot onze ervaringen als communities, we ontmoeten mensen om te leren en streven ernaar om een bondgenoot te zijn voor ieder die mogelijk niet wordt gehoord.
We verwachten van iedereen binnen onze organisatie dat ze diversiteit, inclusie en beloning omarmen. Het is een culturele waarde en een gedeelde commitment binnen ons wereldwijde managementteam en iedereen in het team heeft dan ook dit rapport ondertekend.
We creëren energie, optimisme en ruimte voor iedereen om zich thuis te voelen.
Created with Sketch.

Verandering mogelijk maken

Diversiteit, inclusie en belonging zijn essentieel voor wie we zijn, hoe we groeien en hoe we innoveren.

Growing our communities

Onze gemeenschappen laten groeien

Om de kracht van diversiteit van ideeën te benutten, nodigen we mensen met verschillende achtergronden, ervaringen en meningen uit om bij te dragen.

Practicing a growth mindset

Een groeimentaliteit toepassen

We geloven in continu leren. We staan open voor nieuwe dingen. Samen kunnen we meer doen dan alleen.

Inviting dialogue

Dialoog aanmoedigen

We moedigen onze mensen aan om op het werk zichzelf te zijn. We vertrouwen op transparantie. Gesprekken verlopen in twee richtingen. Onze aanpak helpt iedereen te begrijpen dat ieder van ons bijdraagt aan een gemeenschappelijk bedrijfsdoel.

Evolving inclusive practices and programs

Inclusieve methodes en programma's ontwikkelen

Wanneer iedereen kan profiteren van de voordelen, zal iedereen profiteren van de voordelen. We vinken niet alleen een selectievakje aan. We zorgen voor echte, blijvende verandering.

Onze verhalen

Geen hokjes, geen beperkingen

"Ik groeide op met een visuele beperking en heb me daardoor altijd aangetrokken gevoeld tot computers en ondersteunende technologie..."

Gelijkheid creëren

"Dit bedrijf heeft een doel waar ik echt in geloof. Bovendien ziet het bedrijf mij en gelooft het in mij."

Een gevoel van zelfvertrouwen

"Ik ben vrij om mijn mening te uiten en om mezelf te zijn. Ik heb me nog nooit zo vrij en geaccepteerd gevoeld."

Een plek voor iedereen

"Men probeert hier vooral om je te begrijpen en dat is zeer inspirerend."

Tony M.

Manager, Content Tools and Engineering

Close Event Overlay.

Tony

Ik denk niet dat ik zomaar in één hokje kan worden geplaatst, omdat ik uit zoveel verschillende dingen besta. Ik ben geïnteresseerd in lokale geschiedenis. Ik bak graag. Ik experimenteer graag met desserts. Ik reis ook graag en ben de afgelopen jaren op een aantal interessante plekken geweest.

Toen ik 13 was heb ik mezelf geleerd hoe ik een computer moet programmeren. Ik groeide op met een visuele beperking en heb me daardoor altijd aangetrokken gevoeld tot computers en ondersteunende technologie. Ik was ervan overtuigd dat dit mijn sleutel tot toekomstig succes was. Dankzij een spraakcomputer kon ik mijn rapporten typen en tekst laten oplezen terwijl ik op school was. Gedurende mijn loopbaan hebben ondersteunende technologieën me toegang gegeven tot e-mail, agenda's, het internet en alle andere dingen die vanzelfsprekend zijn voor mijn collega's zonder visuele beperking. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in communicatie en mijn rol motiveert me nu om een goede manager en een goede communicator te zijn.

Gedurende mijn hele leven ben ik me er al van bewust dat het niet in mijn belang is om mijn handicap te verbergen of af te zwakken. Het is wie ik ben. Ik heb een handicap maar daar moet ik me niet door laten beperken. Een van de manieren waarop ik dit kan doen, is door mijn eigen koers in het leven te bepalen. Ik denk dat de meeste mensen die in een hokje worden geplaatst veel meer zijn dan alleen wat dat hokje beschrijft. Misschien dat als mensen dit zien, dat ze denken: "Weet je wat? Mijn verhaal is ook interessant. Misschien wil ik het ook delen."

Surbhi S.

Senior Talent Services Partner

Close Event Overlay.

Surbhi

Het hele proces van het vinden van je eigen identiteit is moeilijk genoeg. Maar in de cultuur van belonging van ServiceNow word ik niet alleen erkend en omarmd om wie ik ben, maar jezelf zijn wordt zelfs gevierd. Ik denk dat dit de kracht is.

Deze plek heeft iets; vanaf het moment dat je binnenkomt, wil je weten wat dat is. Zijn het de mensen? Is het het doel? Maar wanneer je hier wat langer bent, begrijp je dat het een combinatie van alles is. Het is de cultuur. Tijdens mijn contacten met verschillende mensen voel je een bepaalde passie en het is duidelijk dat hier voor iedereen een plek is.

Het concept van diversiteit is een inkoppertje. Gedeeld succes betekent meer succes. Hoe meer ik mensen bij mijn werk en leven betrek en hoe verschillend deze mensen zijn, hoe ruimer ik leer denken. Wat we allemaal met elkaar gemeen hebben, is dat we allemaal anders zijn.

Maar in moeilijke tijden komen we samen. Vooral nu. We maken ruimte voor elkaar. Dat is iets dat ik zelf heb ervaren. Hoewel werk een belangrijk onderdeel is van mijn leven, bestaat mijn leven niet alleen uit werk. Men probeert hier vooral om je te begrijpen en dat is zeer inspirerend.

Iedereen in mijn team ziet mij eerst als persoon en dan pas als collega. Ze vragen me hoe het gaat en hoe het met mijn gezin gaat; hierdoor heb ik echt het gevoel dat ze me als persoon zien en accepteren wie ik ben.

Dat vind ik geweldig.

Laura M.

Vice President, Enterprise Sales, regio Oosten

Close Event Overlay.

Laura

Ik kom uit een migrantenfamilie. Mijn ouders zijn geboren en opgegroeid in Panama. Spaans was hun eerste taal. Maar ze hadden het daar financieel moeilijk en wilden hun kinderen een toekomst bieden met meer opleidings- en carrièremogelijkheden. Mijn ouders hebben dus hun familie en vrienden in Panama achtergelaten om naar de Verenigde Staten te verhuizen. Mijn vader trad in dienst bij de Amerikaanse luchtmacht. Hij werd in Bermuda gestationeerd, waar ik werd geboren, en vervolgens verhuisden we naar Californië.

We kregen te maken met discriminatie tijdens het vinden van een woning en op dat moment wist ik dat ik een voorvechter van gelijkheid wilde worden. Ik wil dat mensen van verschillende rassen en achtergronden gelijk worden behandeld. Ik heb een JD en MBA behaald om mensen te verdedigen en te ondersteunen die het slachtoffer zijn van sociale onrechtvaardigheid en financieel worden benadeeld. Het betekent voor mij zoveel dat ik iets terug kan doen voor mijn gemeenschap en mensen kan helpen. En toch, wanneer mensen mij zien, doen ze aannames over wie ik ben en wat ik kan. En in de meeste gevallen kloppen deze aannames totaal niet. Ik ben een Latina, ik ben Afro-Amerikaanse, ik ben in de Caraïben geboren en ik ben een immigrant.

Ik kan mijn verhaal delen en mezelf zijn bij ServiceNow. Bij ons vormen empathie en erbij horen kern van onze cultuur. Mijn collega's omarmen mijn diverse achtergrond omdat ze mijn mening belangrijk vinden. Mijn collega's luisteren met respect en een open mind en het bedrijf ondersteunt mij bij mijn doelen. Op het werk voel ik gewoon dat iedereen zichzelf wil ontwikkelen. Ik word gerespecteerd, er wordt naar me geluisterd, ik voel me veilig en ik kan de strategie van het bedrijf beïnvloeden. Dit bedrijf heeft een doel waar ik echt in geloof. Bovendien ziet het bedrijf mij en gelooft het in mij.

Roberto T.

Senior Payroll Analyst

Close Event Overlay.

Roberto

Bedrijven als ServiceNow brengen mensen en de gemeenschap samen. Ik zie dit elke dag op het werk. Ik ben lid van een gemeenschap die veel diversiteit, inclusie en belonging biedt…de LGBTQ+-gemeenschap. Ik verhuisde vanuit Colombia en woonde zeven jaar in de VS, waar ik mijn Nederlandse partner ontmoette. We zijn al 10 jaar in Nederland en al 13 jaar samen. Ik ben verhuisd voor de liefde.

Mijn team werk graag samen en dat komt deels omdat we allemaal zo anders zijn. Er zijn mensen uit Nederland. Er is iemand uit Kameroen. Mijn collega komt uit Guyana. Een andere is geboren in Aruba en opgegroeid in Venezuela. De verscheidenheid aan achtergronden en mensen in de groep maakt het een leuke plek om te werken. Ik leer continu.

Bij een groeiend bedrijf is er altijd veel te doen. Binnen deze bedrijven is veel te ondersteunen, geven, helpen en bouwen en om dat gevoel van ergens bij horen te creëren, omdat je erbij hoort. Je maakt deel uit van de verandering en van de groei.

Net als veel andere mensen wachtte ook ik eigenlijk op het juiste moment om uit mijn schulp te kruipen en mezelf te laten zien. Ik zou willen dat ik ServiceNow 20 jaar geleden had gevonden om me te helpen dit gevoel van zelfvertrouwen op te bouwen. Bij ServiceNow ben ik vrij om mijn mening te uiten en om mezelf te zijn. Ik heb me nog nooit zo vrij en geaccepteerd gevoeld. Ik voel geen beperkingen. Ik zeg "Dit ben ik" en ik denk dat ik hiermee alles zeg.

Onze data

Door een eerlijk systeem te creëren waarmee iedereen dezelfde kansen krijgt en op dezelfde wijze wordt behandeld, creëren we verandering.

Gender wereldwijd

 

Globale leiders

Leidinggevende functies zijn hier gedefinieerd als Director-niveau en hoger.

Globale technische functies

Technische functies zijn hier gedefinieerd door functiecodetoewijzingen die posities met verantwoordelijkheden voor technologie aanduiden.

Globale niet-technische functies

Ras en etniciteit in de VS

Raciale en etnische categorieën weerspiegelen onze EEO-1-rapportage. Komt mogelijk niet tot een totaal van 100% als gevolg van afronding.

Leiders in de VS

Leidinggevende functies zijn hier gedefinieerd als Director-niveau en hoger.

Technische functies in de VS

Technische functies zijn hier gedefinieerd door functiecodetoewijzingen die posities met verantwoordelijkheden voor technologie aanduiden.

Niet-technische functies in de VS

  

ServiceNow is een Equal Employment Opportunity-werkgever. Alle gekwalificeerde sollicitanten worden in overweging genomen voor een arbeidsovereenkomst zonder dat er wordt gekeken naar ras, huidskleur, geloofsovertuiging, religie, geslacht, seksuele geaardheid, nationale afkomst of nationaliteit, afkomst, leeftijd, beperkingen, genderidentiteit of -uitdrukking, burgerlijke staat, veteranenstatus of een andere categorie die wettelijk is beschermd.

©2020 FORTUNE Media IP Limited. Alle rechten voorbehouden. Gebruikt onder licentie. FORTUNE en FORTUNE World’s Most Admired Companies zijn gedeponeerde handelsmerken van FORTUNE Media IP Limited en worden onder licentie gebruikt. FORTUNE is niet gelieerd aan en onderschrijft de producten of services van ServiceNow niet.

©2020 FORTUNE Media IP Limited. Alle rechten voorbehouden. Gebruikt onder licentie. Future 50 is een handelsmerk van FORTUNE Media IP Limited en wordt onder licentie gebruikt. FORTUNE en FORTUNE Media IP Limited zijn niet gelieerd aan ServiceNow en onderschrijven de producten of services van ServiceNow niet.

// Commenting on 02/23/2020 // To fix the slow page load on prod //Check with Zan and Alex later to see if we can add through Launch // Commenting on 02/23/2020 // To fix the slow page load on prod //Check with Zan and Alex later to see if we can add through Launch