At ServiceNow, employee diversity, inclusion and belonging is essential.

Diversiteit, inclusie en belonging

Diversiteit, inclusie en belonging zijn essentieel voor wie we zijn, hoe we groeien en hoe we innoveren.

April 2019

Close Event Overlay.
Onze reis
Wanneer werknemers hun mouwen kunnen oprollen tijdens een vergadering zonder zich daar zelfbewust over te voelen, weten we dat we een beter bedrijf zijn.
Wanneer teamgenoten uit de LGBTQ+gemeenschap niet hoeven te twijfelen of ze een foto van hun partner of een pride-vlag op hun bureau willen zetten, weten we dat we een beter bedrijf zijn.
Wanneer een veteraan wordt verwelkomd met een sterk gemeenschapsgevoel, weten we dat we een beter bedrijf zijn.
Wanneer werknemers zich niet gedefinieerd of beperkt voelen door hun handicap, weten we dat we een beter bedrijf zijn.
En wanneer getalenteerde potentiële werknemers voor ons kiezen vanwege al het bovenstaande, dan weten we dat we een geweldig bedrijf worden—een geweldige plek om te werken en een carrière op te bouwen.
Bij ServiceNow betekent het creëren van de toekomst van het werk voor onze klanten ook het creëren van de toekomst van het werk voor onszelf. Dat betekent het omarmen van diversiteit, inclusie en belonging als een noodzaak voor het bedrijf, en het creëren van een toekomst waar iedereen elke dag als zichzelf kan werken. Geen enkele werknemer, niet de persoon met tatoeages, de transgender teamgenoot, de veteraan die haar eerste baan in de particuliere sector start of de nieuwe vader die het gezinsleven met een carrière combineert, moet ooit het gevoel krijgen niet als zichzelf te kunnen werken, met de rijke geschiedenis en context die ze maken wie ze zijn.
Wanneer diversiteit wordt gevierd, inclusie wordt gewaardeerd en iedereen saamhorig is, ontstaat er magie.
Diversiteit en inclusie zijn een must. Belonging maakt alles beter. Diverse, inclusieve teams waarin iedereen zich welkom voelt, zijn teams die goed presteren en die leiden tot meer innovatie, productiviteit en betrokkenheid. Ze creëren meer waarde. Onderzoek bewijst dit, en wij geloven erin.
Daarom omarmen we diversiteit, inclusie en belonging als kern van hoe we werken, hoe we leren als een organisatie, hoe we talent werven en onze mensen ontwikkelen, en hoe we cultuur creëren. We staan aan het begin van onze reis. Maar dit document, ons tweede rapport over diversiteit, inclusie en belonging, laat zien hoe snel vooruitgang kan worden geboekt wanneer we ons richten op wat ertoe doet. Zo hebben we het afgelopen jaar een stijging van 5% gerealiseerd in het aantal vrouwen in leidinggevende functies.
Als we door de cijfers heen kijken, zien we dat er meer diepgaande veranderingen plaatsvinden binnen ServiceNow. Moedige gesprekken die de onzichtbare diversiteit onthullen die we elke dag meenemen naar het werk. Momenten van belonging die het gevoel van gemeenschap opbouwen en sterkere teams creëren. Een groeimentaliteit van continu leren. En beleid en praktijken die onze waarden en overtuigingen versterken.
Dat is onze reis, en we zijn blij dat je hebt gekozen er deel van uit te maken.
Created with Sketch.

We zijn mensen die het belangrijk vinden werk beter te laten werken. Onze 8600+ medewerkers en 5400+ enterpriseklanten zijn allemaal uniek.

We creëren de toekomst van werk met iedereen in gedachten.

Onze gesprekken

We behandelen elkaar als gelijken. Ik leerde snel dat we feedback verwelkomen en nieuwe ideeën kunnen aandragen. Het maakt niet uit wat iemands titel is, we benaderen elkaar als leeftijdgenoten.

Dan W.
Field Marketing Manager

Een gezond bedrijf creëren

Wanneer diversiteit, inclusie en belonging een essentieel onderdeel zijn van een gezonde organisatie, kan ik beloven dat het beter zal presteren dan de concurrentie.

Pat Wadors
Chief Talent Officer

Onze gesprekken

Cultuur is alles hier. Mensen voelen zich welkom en erkend. Iedereen heeft dat nodig. Iedereen wil hun stem laten horen.

Ralica P.
Agile Scrum Coach, Product

Wij verdienen allemaal het gevoel te krijgen erbij te horen. Ruimte creëren voor werknemers om hun authentiek zelf te zijn op het werk betekent het evolueren van mentaliteit, cultuur en praktijken.

We zijn toegewijd aan deze reis.

Onze data

Klik op de knoppen 2017 en 2018 om te schakelen tussen datasets. Download de pdf voor een vergelijking naast elkaar.

Gender wereldwijd

 

Globale leiders

Leidinggevende functies zijn hier gedefinieerd als Director-niveau en hoger.

Globale technische functies

Technische functies zijn hier gedefinieerd door functiecodetoewijzingen die posities met verantwoordelijkheden voor technologie aanduiden.

Globale niet-technische functies

 

RAS en etniciteit in de VS

Raciale en etnische categorieën weerspiegelen onze EEO-1-rapportage. Komt mogelijk niet tot een totaal van 100% als gevolg van afronding.

Leiders in de VS

Leidinggevende functies zijn hier gedefinieerd als Director-niveau en hoger.

Technische functies in de VS

Technische functies zijn hier gedefinieerd door functiecodetoewijzingen die posities met verantwoordelijkheden voor technologie aanduiden.

Niet-technische functies in de VS

  

Two ServiceNow employees encouraging you to apply to ServiceNow

Volg ons op dit traject

Kom met ons werken Leer meer over ons en over hoe een carrière bij een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld eruit ziet.

ServiceNow is een Equal Employment Opportunity-werkgever. Alle gekwalificeerde kandidaten zullen worden overwogen zonder inachtneming van ras, huidskleur, religie, geslacht, seksuele geaardheid, nationaliteit, leeftijd, handicap, genderidentiteit of veteranenstatus.

// Commenting on 02/23/2020 (Author -- Pranaya) // To fix the slow page load on prod //Check with Zan and Alex later to see if we can add through Launch // Commenting on 02/23/2020 (Author -- Pranaya) // To fix the slow page load on prod //Check with Zan and Alex later to see if we can add through Launch