Created with Sketch.

Recovery Email

Your account give you access to even more premium content, don't lose access to it. Provide a recovery email below.
  • Secondary E-mail
ServiceNow CEO Bill McDermott

Achter elke geweldige beleving zit een geweldige workflow

Laat me uitleggen hoe ServiceNow het werkleven beter laat werken voor mensen.

Een open brief van Bill McDermott, CEO van ServiceNow

Close Event Overlay.

Achter elke geweldige beleving zit een geweldige workflow

We willen allemaal geweldige belevingen. Dit is wat elk bedrijf ook wil leveren. Geweldige belevingen kunnen sterke klantloyaliteit stimuleren en tot krachtige betrokkenheid van werknemers leiden. Geweldige ervaringen maken grotere productiviteit mogelijk en stimuleren innovatie. En dat is hoe geweldige bedrijven winnen.
Het is niet makkelijk om daar te komen. Elke corporate leidinggevende weet dit. Ze jagen allerlei digitale zaken na, maar transformatie voelt als een marathon, niet als een sprint. Verouderde systemen en processen in silo's staan in de weg. De software van gisteren, ontworpen om de problemen van gisteren op te lossen, beschikt niet over de digitale mogelijkheden om aan de verwachtingen van vandaag te voldoen of om de kansen van morgen te grijpen. Complexiteit neemt de overhand. Eenvoudig is nog steeds te moeilijk.
Bij ServiceNow geloven we dat we werk beter moeten laten werken voor mensen. Mensen moeten kunnen werken zoals zij willen, niet zoals de meeste software het voorschrijft. Laat mensen eenvoudig de belevingen van hun dromen bouwen.
Het draait allemaal om workflow. Achter elke geweldige beleving zit een geweldige workflow. Het orkestreren van complexe workflows houdt in dat bestaande systemen en processen in uw bedrijf beter moeten kunnen samenwerken. Het betekent dat er workflows moeten worden ontworpen die werken op de manier die uw bedrijf nodig heeft en de belevingen mogelijk maken die uw werknemers willen en die uw klanten verwachten.
Het Now Platform maakt een smarter way to workflow mogelijk. ServiceNow maakt workflows mogelijk in uw gehele bedrijf, in verschillende afdelingen, systemen en processen. Met het Now Platform kan werk een natuurlijke flow volgen, zoals het zou moeten zijn. En wanneer werk een natuurlijke flow volgt, zullen geweldige belevingen volgen. 
Dat is een geweldige manier om te winnen.
Laten we eens praten.

Bill McDermott, CEO ServiceNow

Het Now Platform® orkestreert de complexe, ondernemingsbrede workflows die geweldige belevingen voor werknemers en klanten mogelijk maken.

Dat is the smarter way to workflow™.

De toekomst behoort toe aan de bedrijven die werknemers kunnen inspireren en sterke klantloyaliteit kunnen stimuleren. Laten we samen het volgende hoofdstuk schrijven.

Bill McDermott
CEO, ServiceNow

Mogelijk ook interessant…

Onze laatste gedachten over digitale transformatie en de toekomst van werk.

PODCAST

De race om een land te vaccineren

Deryck Mitchelson bespreekt complexiteit in de gezondheidszorg in de grootste workflowuitdaging van onze tijd

Video

The smarter way to workflow met Bill McDermott

Ontdek hoe wereldwijde trends groei versnellen door de werknemers- en klantbelevingen te transformeren met ServiceNow.

Cultuur

Hoe u de jacht op talent kunt winnen

Geweldige digitale belevingen leiden tot gelukkigere werknemers. Voldoen uw belevingen?

KLANTVERHAAL

Spelen tijdens de pandemie

De NBA en WNBA beschermen spelers en bezoekers met bewaking door ServiceNow.