Created with Sketch.

Recovery Email

Your account give you access to even more premium content, don't lose access to it. Provide a recovery email below.
  • Secondary E-mail
ServiceNow CEO Bill McDermott

Achter elke geweldige beleving zit een geweldige workflow

Laat me uitleggen hoe ServiceNow het werkleven beter laat werken voor mensen.

Een open brief van Bill McDermott, CEO van ServiceNow

Close Event Overlay.

Achter elke geweldige beleving zit een geweldige workflow

We willen allemaal geweldige belevingen. Dit is wat elk bedrijf ook wil bieden. Want geweldige belevingen stimuleren de klantenbinding en vergroten de werknemersbetrokkenheid. Geweldige belevingen verhogen de productiviteit en maken innovatie mogelijk. En dat is hoe geweldige bedrijven winnen.
De weg erheen is echter niet eenvoudig. Elke C-suite-leider weet dit. Ze willen overstappen naar digitaal, maar de transformatie voelt als een marathon en niet als een sprint. Verouderde systemen en processen in silo's staan in de weg. De software van gisteren is ontworpen om problemen van gisteren op te lossen, en beschikt niet over de digitale functionaliteit om aan de verwachtingen van vandaag te voldoen of om de kansen van morgen te benutten. Complexiteit neemt de overhand, en eenvoud is nog steeds ver te zoeken.
Bij ServiceNow willen we werk beter laten werken voor mensen. Mensen moeten kunnen werken zoals zij dat willen, niet zoals de meeste software het voorschrijft. Laat mensen eenvoudig de belevingen van hun dromen bouwen.
Het draait allemaal om workflow. Achter elke geweldige beleving zit een geweldige workflow. Het orkestreren van complexe workflows betekent dat bestaande systemen en processen in uw bedrijf beter kunnen samenwerken. Het betekent dat er workflows moeten worden ontwikkeld die werken op de manier die uw bedrijf nodig heeft en de belevingen mogelijk maken die uw werknemers willen en die uw klanten verwachten.
Het Now Platform biedt een slimmere manier om workflows te creëren. ServiceNow maakt workflows mogelijk binnen uw gehele bedrijf, tussen afdelingen, systemen en processen. Met het Now Platform verloopt het werk op een natuurlijke manier, zoals het hoort. En wanneer het werk op natuurlijke wijze verloopt, zullen geweldige belevingen volgen.
En op die manier kan iedereen winnen.
Laten we eens praten.

Bill McDermott, CEO ServiceNow

Het Now Platform® orkestreert de complexe, ondernemingsbrede workflows die geweldige belevingen voor werknemers en klanten mogelijk maken.

Dat is the smarter way to workflow™.

De toekomst behoort toe aan bedrijven die werknemers kunnen inspireren en sterke klantenbinding kunnen stimuleren. Laten we connecten en samen het volgende hoofdstuk schrijven.

Bill McDermott
CEO, ServiceNow

Mogelijk ook interessant…

Onze laatste gedachten over digitale transformatie en de toekomst van werk.

KLANTINTERVIEW

Ted Ross, CIO, City of L.A.

Ontdek hoe Ted bewoners en werknemers heeft geholpen om de technische uitdagingen van de pandemie het hoofd te bieden.

CEO KEYNOTE

Knowledge 2021: Workflow your world

In zijn openingskeynote onderzoekt Bill hoe workflows de helden van de moderne onderneming zijn geworden.

Cultuur

Hoe u de jacht op talent kunt winnen

Geweldige digitale belevingen zorgen voor tevreden werknemers. Doen uw belevingen dit al?

KLANTVERHAAL

70% higher customer satisfaction

Tunstall simplifies access to support for its customer and field service.