Created with Sketch.

Recovery Email

Your account give you access to even more premium content, don't lose access to it. Provide a recovery email below.
  • Secondary E-mail

Waarom we ons toeleggen op AVG-naleving

 

De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van de Europese Unie heeft alles te maken met het beschermen van de gegevens en privacy van burgers en inwoners. De AVG beschrijft wereldwijde privacyvereisten met betrekking tot het beheren en beschermen van persoonlijke gegevens en het respecteren van keuzes van individuen, ongeacht waar gegevens worden verzonden, verwerkt of opgeslagen.

ServiceNow is van mening dat de AVG essentieel is voor het versterken van de wetgeving op het gebied van gegevensbescherming en de individuele privacyrechten binnen de Europese Unie.

Dankzij onze principiële benadering van privacy, beveiliging en compliance hebben we een van de meest uitgebreide complianceportfolio's in de branche. Wij voldoen aan deze belangrijke normen: ISO 27001, ISO/IEC 27018, SSAE SOC 1 Type 2 and SOC 2 Type, FedRAMP en meer.

 

Vertrouwen – Gebouwd op een veilige en beschermde cloud die voldoet aan regelgeving

Terwijl u zich voorbereidt op de naleving van de AVG, kunt u het volgende nog van ons verwachten:

  • U behoudt de controle. Wanneer u uw gegevens toevertrouwt aan de ServiceNow-cloud, blijft u de enige eigenaar. U behoudt de rechten en titel van en het belang in de gegevens die u opslaat in onze cloudservices. U kunt de functies in het Now Platform® benutten om te voldoen aan uw AVG-verplichtingen met betrekking tot verwijdering, rectificatie en overdracht van, toegang tot en bezwaar tegen de verwerking van persoonlijke gegevens.

  • U hebt volledig inzicht. De ServiceNow-cloud beschermt uw gegevens tegen ongepaste toegang of ongeoorloofd gebruik door onbevoegde personen met robuuste maatregelen, waaronder het beperken van de toegang door personeel en onderaannemers van ServiceNow. In aanvulling op deze verplichtingen bieden we u de mogelijkheid om te controleren hoe gegevens worden beheerd en wie toegang heeft tot welke gegevens binnen uw organisatie.

    Onze datacenters van wereldklasse zijn gecertificeerd volgens internationaal erkende veiligheidsnormen, worden beschermd door 24-uurs fysieke bewaking en worden continu bewaakt met strikte toegangscontroles. Onze single-tenant architectuur houdt uw gegevens logisch gescheiden van de gegevens van andere klanten.

    Het beveiligen van onze cloudinfrastructuur is slechts een onderdeel van een uitgebreide beveiligingsstrategie. Elke cloudservice beschikt over ingebouwde beveiligingsfuncties waarmee u uw gegevens kunt beveiligen, waaronder versleuteling op veldniveau, versleuteling tijdens overdracht, uitgebreid toegangsbeheer op basis van rollen, toepassingsscoping, logging en bewaking van toegang en transacties, en ondersteuning voor verificatie op basis van meerdere factoren.

  • We streven naar een snelle respons. ServiceNow heeft robuuste processen voor het reageren op beveiligingsincidenten en streeft ernaar om onze klanten in overeenstemming met de AVG op de hoogte te stellen. Met actieve informatie over bedreigingen en geavanceerde machinelearningmogelijkheden hoeft ons beveiligingsteam niet te wachten op een incident. We gebruiken realtime gegevens om problemen te voorspellen en vervolgens een prioriteit toe te wijzen en op te lossen aan de hand van de gevolgen voor uw gegevens of services.

Samenwerken om te voldoen aan de AVG

Omdat compliance een gedeelde verantwoordelijkheid is, streven we ernaar u te helpen de AVG na te leven. Vereisten zoals grotere toegang tot gegevens regels voor verwijdering, privacy by design en processen voor melding van gegevensinbreuk kunnen wijzigingen voor uw organisatie betekenen. Daarom is het belangrijk om uw verplichtingen met betrekking tot de AVG te begrijpen, ongeacht waar uw organisatie zich bevindt.

We hebben onlangs ons addendum gegevensverwerking (DPA; Data Processing Addendum) bijgewerkt in overeenstemming met de vereisten die zijn uiteengezet in de AVG. Onze DPA geeft onze klanten ook contractuele garanties dat persoonlijke gegevens wettig kunnen worden overgedragen van de Europese Economische Ruimte naar de ServiceNow-services. Raadpleeg de veelgestelde vragen voor meer informatie over onze DPA.

Resources

ServiceNow customers working in a meeting

Vertrouwen is essentieel voor partnerschappen

ServiceNow biedt veilige en schaalbare cloudservices die voldoen aan regelgeving.