Created with Sketch.

Recovery Email

Your account give you access to even more premium content, don't lose access to it. Provide a recovery email below.
  • Secondary E-mail
Mindtree uses ITAM on the Now Platform
Mindtree  logo marquee

IT-servicelevering doet het goed, door het juiste te doen

80%

minder tijd nodig voor routinetaken

30%

verbetering in de afhandeltijd voor incidentbeheer

50%

verlaging van operationele IT-kosten


Slagen op verantwoordelijke wijze
Mindtree, een wereldwijde leverancier van technologieservices en digitale transformatie, richt zijn missie op duurzame bedrijfsvoering. De nadruk op zijn mensen, de planeet en winst is een driedelige fundering. De inspanningen van het bedrijf hebben hun vruchten afgeworpen: het boekjaar werd begonnen met de best mogelijke orderboekingen ooit en een Silver-rating door de vertrouwde verstrekker van duurzaamheidsratings EcoVadis.

Klantsucces opbouwen
Mindtree heeft het ambitieuze streven om in de komende drie jaar groeicijfers in de hoge tientallen te realiseren met zijn ServiceNow-werkwijzen. Ook is het bedrijf van plan om klanten te ondersteunen met de bestaande ServiceNow-workflows, en om het Now Platform® te gebruiken om branchespecifieke apps te creëren.

Snellere bedrijfstransformatie
De betrekkingen met klanten beginnen met een beoordeling van de IT-gereedheid, gevolgd door aanbevelingen, roadmaps en onboarding. De meeste ServiceNow-implementaties beginnen met ServiceNow IT Service Management, ServiceNow IT Operations Management en ServiceNow IT Asset Management.

Snelle implementaties geven klanten vertrouwen in hun servicelevering. In de grond stelt Mindtree klanten in staat om ServiceNow te gebruiken als een strategisch bedrijfsplatform, met beproefde technologie die op de branche is afgestemd. De omnichannel-mogelijkheden van ServiceNow Customer Service Management zorgen dat klanten hulp krijgen wanneer, waar en hoe ze dat willen. De tool maakt en prioriteert cases automatisch wanneer ze binnenkomen en stuurt ze vervolgens door naar de juiste servicemedewerker voor een snelle afhandeling.

Mindtree logo
Mindtree
KLANT
Mindtree
HOOFDKANTOOR
Bangalore, India & Warren, New Jersey
BRANCHE
IT Workplace Services
WERKNEMERS
29.732

ServiceNow helpt onze klanten bij hun digitale trajecten en stroomlijnt workflows, en draagt zo bij aan ons zakelijke succes als geheel.

Alex Nicholas

VP and Global Head ServiceNow Business

 

Tijd en geld besparen met automatisering
ServiceNow biedt klanten van Mindtree normaal gesproken meerdere voordelen. Door workflows te automatiseren kunnen klanten bijvoorbeeld de benodigde tijd voor routinematige activiteiten met maximaal 80% beperken en de operationele IT-kosten met 50% verlagen. Bovendien ervaren ze gewoonlijk 30% snellere probleemoplossing dankzij selfservice en kennisbeheer.

Voortbouwend op ServiceNow creëert Mindtree runbook-automatiseringen en chatbotoplossingen die nog meer waarde toevoegen en de beleving van eindgebruikers verbeteren. Als een early adopter van ServiceNow ® Connected Operations creëerde het bedrijf verschillende IoT-gebruiksscenario's en -oplossingen, waardoor het een unieke, voor IoT geschikte automatiseringsprovider is.

Data optimaal benutten
De ServiceNow® Configuration Management Database (CMDB) inzetten als één registratiesysteem voor IT-infrastructuur en digitale servicegegevens is voor veel klanten zeer gunstig. Als u de juiste gegevens als één bron van waarheid hebt, kunt u snel en eenvoudig werken in ServiceNow IT Service Management of andere oplossingen die afhankelijk zijn van de CMDB-gegevens.

Het platform uitbreiden
Niet alleen de klanten van Mindtree profiteren van het gebruik van ServiceNow. Bij een implementatie van ServiceNow® Customer Service Management in de telecombranche was de klant bijvoorbeeld blij dat zijn leveranciers de oplossing ook konden gebruiken om problemen op te lossen en de klanttevredenheid te verbeteren.

Dankzij deze focus op het goed doen door het juiste te doen, innovatie en diepgaande technische en industriële expertise zal Mindtree blijven imponeren.

 

ServiceNow IT Icon

ServiceNow IT Asset Management

Ontdek de oplossing die Mindtree helpt zijn bedrijf te transformeren

Meer verhalen

Casestudy

Mphasis vereenvoudigt IT-activiteiten

Mphasis beleeft groei van 200 miljoen USD in MSP-sector met ServiceNow

Casestudy

Deloitte verbetert serviceworkflows

Deloitte bereikt nieuwe niveaus van productiviteit en klantservices door wereldwijde standaardisering

Casestudy

Infosys zorgt voor hogere omzet

Infosys vergroot de omzet en versterkt service- en bedrijfsoplossingen door allianties aan te gaan

Aan de slag met ServiceNow

Bent u klaar voor uw succesverhaal?