Doorbreek silo's, bied medewerkers probleemloze service en verhoog productiviteit. De New York-release van het Now Platform biedt nieuwe innovaties op het gebied van zakelijke mobiliteit, intelligentie en werkruimten.

Verander de manier waarop u werkt.

Now Mobile app makes it easier to get work done

Maak werk even efficiënt als het echte leven

Met Now Mobile kunnen werknemers antwoorden vinden en hun werk gedaan krijgen bij HR, facilitair, financiën, juridisch en andere afdelingen, allemaal via een moderne mobiele app die wordt aangestuurd door het Now Platform.

Probeer de Now Mobile app

Close Event Overlay.
Neem de wrijving van dagelijkse werkzaamheden weg. Voor het eerst kunnen werknemers nu antwoorden vinden en hun werk gedaan krijgen bij HR, facilitair, financiën, juridisch en andere afdelingen, allemaal via een moderne mobiele app. Now Mobile wordt aangestuurd door het Now Platform en is beschikbaar als volledig native iOS- of Android-app.
Apps downloaden
Apple logo
Android logo
ServiceNow Onboarding app improves employee onboarding

Zorg dat nieuwe werknemers vanaf dag één gereed zijn

Bied geweldige ervaringen voor nieuwe werknemers en laat ze sneller productief worden met Mobile Onboarding. Met één native mobiele app kunnen werknemers taken uitvoeren, content bekijken en hulp krijgen van verschillende afdelingen.

Virtual Agent with NLU increases productivity

Laat uw medewerkers onderweg betrokken zijn

Verhoog de productiviteit van technici met 20%. Virtual Agent gebruikt eenvoudige, menselijke taal om werknemers de hulp te bieden die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben, zonder dat ze de servicedesk hoeven te bellen.

Service Owner Workspace helps you optimize IT services

Neem betere beslissingen met diepgaandere inzichten

Optimaliseer de service‑ervaring met doelgerichte werkruimten. Krijg een geconsolideerd overzicht van de informatie die belangrijk is om zinvolle beslissingen en acties mogelijk te maken.

CSM helps you proactively solve customer issues

Los problemen van klanten proactief op

Laat automatisch problemen opsporen, klanten informeren en de juiste teams toewijzen om problemen op te lossen met Proactive Customer Service Operations, een nieuwe verbetering van Customer Service Management.

Finance Operations Management speeds up financial close

Stimuleer uw financiële transformatie

Geef uw accountingteam meer mogelijkheden met workflows en automatisering. Finance Operations Management is een nieuw product dat risico's vermindert en het financiële afsluitingsproces versnelt.

Meer innovaties in de New York-release

IT OPERATIONS MANAGEMENT

Bewaak de ITOM-status onderweg

Identificeer problemen met de servicestatus sneller en reageer er sneller op met mobiele ITOM-statusmeldingen.

SECURITY OPERATIONS

Verklein het risico van beveiligingslekken

Identificeer kwetsbaarheden en geef prioriteit aan herstelopties met Vulnerability Solution Management.

IT ASSET MANAGEMENT

Optimaliseer uw SaaS-investeringen

Krijg inzicht in verbruik en elimineer onnodige uitgaven met SaaS License Management.

IT BUSINESS MANAGEMENT

Vind het volgende geweldige idee

Leg gebruikersideeën vast, beheer ze en voer ze uit met Innovation Management.

Now Platform New York release includes 650+ innovations

Over onze releases

Ontdek antwoorden op veelgestelde vragen over ServiceNow-releases.

Wat is uw releaseschema?
We brengen elk jaar twee grote releases uit, meestal in maart en september.

Hoe geeft u releases een naam?
We noemen onze releases naar wereldwijde steden in alfabetische volgorde. De huidige release is New York en de vorige release was Madrid.

Hoe lang ondersteunt u releases?
We ondersteunen zowel de huidige release als de vorige. We raden klanten aan up-to-date te blijven met de nieuwste release om te profiteren van nieuwe innovaties en verbeteringen.

Geeft u gedetailleerde informatie over uw releases?
We publiceren de volledige productdocumentatie voor elke release. Ons documentatiepakket bevat gedetailleerde informatie over alle producten, apps, functies en mogelijkheden in de release.

Welke upgrade-ondersteuning biedt u?
Wij bieden uitgebreide hulpmiddelen en begeleiding voor upgrades ter ondersteuning van uw succesvolle implementatie. Via het Customer Success Center kunt u toegang krijgen tot planningscontrolelijsten, gidsen met best practices, releasenotes en meer.

Zijn releases beschikbaar voordat ze op de markt worden gebracht?
Het Early Availability-programma biedt bestaande klanten de mogelijkheid om instances te upgraden naar een nieuwe release voordat deze op de markt komt. Door deel te nemen, kunt u profiteren van nieuwe functies zodra deze worden uitgebracht, snel upgraden en problemen en feedback snel melden.

Grow your skills and network with Now Creators

Doe mee met de Now Creators-beweging

Ontdek hoe Now Creators and Now Learning u helpen uw netwerk uit te breiden, uw geloofwaardigheid te vergroten en contact te leggen met andere gepassioneerde mensen die het Now Platform gebruiken om een betere werkwereld te creëren.

Probeer de ServiceNow Onboarding app

Close Event Overlay.
Stel nieuwe medewerkers in staat taken uit te voeren, content te bekijken en hulp te verkrijgen van verschillende afdelingen. Mobile Onboarding wordt aangestuurd door het Now Platform en is beschikbaar als de ServiceNow Onboarding-app, een volledig native iOS- of Android-app.
Apps downloaden
// Commenting on 02/23/2020 (Author -- Pranaya) // To fix the slow page load on prod //Check with Zan and Alex later to see if we can add through Launch // Commenting on 02/23/2020 (Author -- Pranaya) // To fix the slow page load on prod //Check with Zan and Alex later to see if we can add through Launch

Hartelijk dank

Bedankt voor uw verzoek. Een ServiceNow vertegenwoordiger zal binnen 48 uur contact met u opnemen.

form close button

Neem contact met ons op

Ik ontvang graag informatie over aankomende evenementen, producten en diensten van ServiceNow. Ik begrijp dat ik mij op ieder gewenst moment kan uitschrijven.

  • "Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik akkoord ga met de Privacyverklaring .