Created with Sketch.

Recovery Email

Your account give you access to even more premium content, don't lose access to it. Provide a recovery email below.
  • Secondary E-mail

OPTIMIZATION SERVICES

Behaal meer waarde en blijf uw beleving continu verbeteren

ServiceNow biedt een groot aantal services die u na de implementatie kunnen ondersteunen om ervoor te zorgen dat uw oplossing wordt opgenomen in het dagelijks gebruik.  Wij ondersteunen u om ervoor te zorgen dat de wijzigingen die u doorvoert uw prestaties niet beïnvloeden, zodat u optimaal blijft schalen en u de structuur heeft om te blijven groeien.

Wat u krijgt bij deze services

Configuratiereview middels de ServiceNow HealthScan

De door ons aanbevolen configuraties helpen u problemen aan te pakken op het gebied van prestaties, beschikbaarheid en schaalbaarheid. Door onze standaardfunctionaliteit te gebruiken, verbetert u uw prestaties en verlopen upgrades soepeler.

Upgrade Readiness Services

Profiteer van de nieuwe functies en functionaliteit van de laatste versie van het Now Platform. We begeleiden u bij elke stap van de upgrade en zorgen ervoor dat uw instance geschikt is voor uw schaal, prestaties en upgrademogelijkheden.

Platform Optimization Services

Maak korte metten met onnodige configuraties en customization. Dankzij ons out‑of‑the‑box systeem profiteert u van de functies en functionaliteit van de nieuwste versie van het platform, geheel voorbereid op toekomstige upgrades.

Ontdek meer

Aan de slag

// Commenting on 02/23/2020 // To fix the slow page load on prod //Check with Zan and Alex later to see if we can add through Launch // Commenting on 02/23/2020 // To fix the slow page load on prod //Check with Zan and Alex later to see if we can add through Launch

Hartelijk dank

Bedankt voor uw verzoek. Een ServiceNow vertegenwoordiger zal binnen 48 uur contact met u opnemen.

form close button

Contact

Ik ontvang graag informatie over aankomende evenementen, producten en diensten van ServiceNow. Ik begrijp dat ik mij op ieder gewenst moment kan uitschrijven.

  • "Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik akkoord ga met de Privacyverklaring .