Certified Application Developer

Duur

90

 Minutes

Kosten

$ 150

Overzicht

De vraag naar ServiceNow-experts groeit snel. ServiceNow certificaten bieden deelnemers de kennis en het vertrouwen om volledig te kunnen profiteren van het ServiceNow-platform. Tijdens het trainings- en certificeringsprogramma, leren deelnemers om te configureren, te personaliseren en te ontwerpen met levensechte voorbeelden en een praktijkaanpak.

ServiceNow-certificeringsexamens zijn computergebaseerde, multiple-choice examens die door Kryterion - een testpartner van ServiceNow - in een gesurveilleerde omgeving worden afgenomen. Online surveillance is ook mogelijk.

Randvoorwaarden

Om dit examen te behalen, moeten deelnemers ervaren ServiceNow-systeembeheerders zijn die praktijkervaring hebben met het inzetten en ontwikkelen van een versie van ServiceNow. ServiceNow biedt ook een cursus aan om applicaties te bouwen zodat deelnemers succesvolle applicatieontwikkelaars kunnen worden.

Om u voor te bereiden op het examen, downloadt u de blauwdruk van het examen om te zien welke stof wordt getoetst.

Lees de algemene voorwaarden
Wilt u meer informatie ontvangen? Contact

Resources

Hartelijk dank

Bedankt voor uw verzoek. Een ServiceNow vertegenwoordiger zal binnen 48 uur contact met u opnemen.

form close button

Neem contact met ons op

Ik ontvang graag informatie over aankomende evenementen, producten en diensten van ServiceNow. Ik begrijp dat ik mij op ieder gewenst moment kan uitschrijven.

  • "Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik akkoord ga met de Privacyverklaring .