Certified Implementation Specialist examens

Duur

Varieert per examen

 

Kosten

$

Overzicht

De vraag naar ServiceNow-experts groeit snel. ServiceNow heeft leerwegen ontwikkeld met aanwijzingen over hoe u een succesvolle Certified Implementation Specialist kan worden.

Tijdens het trainings- en certificeringsprogramma leren deelnemers om te configureren, personaliseren en ontwerpen aan de hand van praktijkvoorbeelden en een hands-on aanpak.

Onlangs hebben we productspecifieke Certifications gelanceerd en deze nieuwe certificaten zijn nu beschikbaar:

Klik voor meer informatie over elke Certification op de naam om de blueprint van het examen te downloaden.

ServiceNow Certification-examens zijn computergebaseerde, multiple-choice examens die door Kryterion, een testpartner van ServiceNow, in een gesurveilleerde omgeving worden afgenomen. Online surveillance is ook mogelijk.

Eindgebruikersovereenkomst

Voorafgaand aan de inschrijving zijn deelnemers verplicht een Eindgebruikersovereenkomst door te nemen en te accepteren.

Inschrijving en planning examens

Voorafgaand aan of op de werkelijke examendag kunnen afspraken worden gemaakt op basis van beschikbaarheid. Ga naar de WebAssessor om u in te schrijven en een examen te boeken. Online surveillance is mogelijk.

Eisen online surveillance

Deelnemers die de eisen willen doorlezen, waaronder de noodzaak van een standalone webcam (die NIET is geïntegreerd in een computer/laptop), gaan naar de downloadpagina van WebAssessor.

 

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op
Lees de  Algemene voorwaarden

Resources

Hartelijk dank

Bedankt voor uw verzoek. Een ServiceNow vertegenwoordiger zal binnen 48 uur contact met u opnemen.

form close button

Neem contact met ons op

Ik ontvang graag informatie over aankomende evenementen, producten en diensten van ServiceNow. Ik begrijp dat ik mij op ieder gewenst moment kan uitschrijven.

  • "Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik akkoord ga met de Privacyverklaring .