Oplossingen

 • Producten
 • Use cases
 • Branches
 • E-BOOK
 • Maak het #EasyForEmployees
 • Een handleiding met best practices om de werknemer-servicebeleving te transformeren.
 • WHITE PAPER
 • De overheid moderniseren met ITSM
 • Een onderzoeksrapport over de uitdagingen van digitale transformatie voor overheidsinstanties.

Platform

 • RAPPORT
 • Gartner benoemt ServiceNow tot leider
 • 2018 Magic Quadrant voor Enterprise High-Productivity Application PaaS.

Klanten

 • KLANTVERHAAL
 • General Mills transformeert HR
 • Wereldwijde werknemer-servicebeleving is een voorbeeld voor het hele bedrijf.

Ontdekken

 • PERSPECTIEF
 • Verandering begint met mensen
 • Succesvolle bedrijven investeren in het ondersteunen van werknemers tijdens grote veranderingen.

Versnel IT, reduceer risico's, werk efficiënt samen en verbeter innovatie

Binnen elk segment van de financiële dienstverlening, worden bedrijven door de concurrent aangevallen met vernietigende bedrijfsmodellen en intuïtieve online applicaties. Om te winnen, moet uw IT‑organisatie sneller bewegen en efficiënter worden, maar de steeds groter wordende complexiteit van de regelgeving en IT compliance staan uw inspanningen in de weg om de veelzijdigheid te creëren die u nodig hebt om te overleven en op te bloeien. 


ServiceNow biedt op de cloud gebaseerde applicaties en een workflow platform om de snelheid en efficiëntie van IT te verbeteren, de last van IT compliance te verlichten, bedreigingen van de veiligheid sneller op te lossen en innovatie en efficiëntie te ontketenen binnen elke tak van uw bedrijf.

Verhoog de snelheid en verlaag de kosten van IT

Om vandaag de dag te kunnen concurreren in de financiële services, moet IT bliksemsnel meegroeien en meer resources innoveren. ServiceNow biedt IT‑servicemanagement op basis van de cloud en een IT operations platform zodat u een zelfbedieningsportaal zoals voor consumenten kunt leveren, routinematige taken kunt automatiseren en gestructureerde workflows kunt bouwen voor complexe IT‑processen. Met ServiceNow kunt u de IT‑levering versnellen, de kosten voor IT reduceren en service‑uitval wegnemen zodat u meer kunt investeren in digitale innovatie.

financial serivces outcome 1

financial serivces outcome 2

Verklein compliancerisico's en -kosten

Het naleven van de regelgeving is een potentieel moordend risico voor bedrijven en een oneindige druk op IT‑resources.  ServiceNow is het enige systeem dat IT‑controles met IT operations en servicemanagement samenbrengt in één enkel platform zodat u compliance en de rapportage daarvan kunt automatiseren. Met ServiceNow kunt u het risico en de kosten van compliance aanzienlijk reduceren zodat u uw core business kunt versnellen.

Wezenlijke veiligheidsrisico's snel oplossen

Het kost organisaties gemiddeld 201 dagen om een inbreuk op de beveiliging te vinden en 70 dagen om deze te corrigeren. Tegen die tijd  hebben de aanvallers mogelijk al klantgegevens en geld van u gestolen, en de reputatie van uw bedrijf ten gronde gericht. ServiceNow helpt u sneller inbreuken te vinden doordat uw beveiligingsteam zich kan richten op de incidenten met het grootste risico en deze sneller op te lossen door uw beveiliging en IT operations teams contact met elkaar te laten leggen en sneller oplossingen te vinden.

financial serivces outcome 3

financial serivces outcome 4

Verbeter de innovatie en efficiëntie van uw gehele bedrijf

Ontwrichtingen zijn het nieuwe normaal en om te kunnen ontwrichten, moet u  innoveren en moet uw gehele bedrijf efficiënt zijn. ServiceNow biedt applicaties aan ter verbetering van de klantenservice en om de toewijding van personeel te vergroten, plus een platform om aangepaste applicaties op basis van workflows te bouwen voor elke gewenste zakenpartner of applicatie van klanten.

Wat onze klanten te zeggen hebben

We hebben de flexibiliteit en snelheid nodig om... de manier te verbeteren waarop we technologische diensten leveren aan onze bedrijven.

Pete Coleman
Hoofd Servicelevering

BESPAARD

46.000

MANUREN PER MAAND

Wij beschouwen ServiceNow als een langdurige, strategische oplossing die onze dagelijkse bedrijfsvoering optimaliseert en ons helpt onze meest waardevolle asset te beschermen: onze reputatie.

VERBETERDE

50%

INSPANNINGEN VERANDERKWALITEIT

Wij beschouwen ServiceNow als belangrijke partner in onze inspanningen om te transformeren.

GELEVERDE HR-DIENSTEN AAN

25.000

PERSONEEL

Resources

Zie hoe ServiceNow werkt

Bedankt

Bedankt voor uw verzoek. Een ServiceNow vertegenwoordiger zal binnen 48 uur contact met u opnemen.

form close button

Contact

Ik ontvang graag informatie over aankomende evenementen, producten en diensten van ServiceNow. Ik begrijp dat ik mij op ieder gewenst moment kan uitschrijven.

 • Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik de Privacyverklaring heb gelezen en hiermee akkoord ga.