Financial Services

Security En It Op Één Lijn Brengen Om Prioriteiten Vast Te Stellen Voor Threats En Deze Op Te Lossen Op Basis Van De Impact Op Het Bedrijf

Breng incident data van uw security tools samen in een gestructureerde response engine dat gebruik maakt van intelligente workflows, automatisering en een diepgaande connectie met IT om prioriteiten vast te stellen voor threats en deze op te lossen op basis van de impact die deze op uw organisatie kunnen hebben.

Wezenlijke Veiligheidsrisico's Snel Oplossen

 1. 1
  Integreer uw
  beveiligingsproduct
  Gebruik de beveiligingsintegratie van ServiceNow om incidenten van uw bestaande beveiligingsproducten over te brengen naar het platform.
 2. 2
  Prioriteer
  beveiligingsinciden-
  ten automatisch
  Prioriteer incidenten automatisch, op basis van de impact op het bedrijf, in uw beveiligingsactiviteiten en start de respons-workflow.
 3. 3
  Maak gebruik van informatie
  over bedreigingen
  Verrijk beveiligingsincidenten met researchinformatie over bedreigingen om de omvang van het probleem en mogelijke oplossingen vast te stellen.
 4. 4
  Bepaal de
  responsactie
  Maak gebruik van research om de juiste responsacties te bepalen en verzend geprioriteerde taken naar IT via de beveiligingsrespons-workflow.
 5. 5
  Los bedreigingen
  snel op
  Voer oplossingen voor beveiligingsincidenten snel uit.
 6. 6
  Evalueer
  post-incident
  rapporten
  Bouw dynamisch post-incident beoordelingen op voor auditing en sluit het beveiligingsincident.

Meer Ontdekken

Doe de ServiceNow Test Drive

10 Oktober, 2017, Beurs van Berlage, The Netherlands

Ervaar IT, CUSTOMER SERVICE, HRM & Security at Lightspeed